به گزارش خبرنگار کشتی و رزمی گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان،احد پازاج مدیر مستعفی تیمهای ملی کشتی فرنگی با بیان این مطلب اظهار داشت: رسول خادم پنج سال در فدراسیون کشتی مدیریت کرد و موفقیت های زیادی از جمله قهرمانی تمامی تیم های ملی در رده های سنی مختلف را بدست آورد که بعضی از این قهرمانی ها برای اولین بار در تاریخ کشتی ایران اتفاق افتاد.
وی تصریح کرد: ورزش همیشه با پیروزی و شکست همراه بوده و این بار برای ما روی خوشش را به ما نشان نداد اما بعضی ها انگار منتظر همین بودند که کشتی نتیجه نگیرد و پیکان انتقادات و تخریب های خود را به سمت رسول خادم بگیرند.
وی افزود: در این چند سال که با خادم کار کردم وی را انسانی صادق، پاکدست و کاربلد دیدم که تمامی وقت و زندگی خود را برای کشتی گذاشت. بیشتر پول و امکانات، برگزاری اردوها، اعزام ها و مسابقات را انجام داد و به جرأت می گویم حتی یک لحظه هم به فکر خود نبود، چراکه خادم به دنبال بزرگی کشتی بود و یک نقطه تاریک مالی هم در کارنامه خودش نداشت و این نکته قوت اوست برخلاف برخی نظرات بدون سند و مدرک.
سرمربی سابق تیم ملی کشتی فرنگی اظهار داشت: فدراسیون کشتی در این مدت نظام مند شد و تمامی بخش های آن دارای برنامه بودند و برای هرکاری بخشنامه و آیین نامه و ضوابطی بود و کارها با برنامه ریزی پیش می رفت که این نیز از توانمندی های مدیریتی خادم بود.
پازاج تأکید کرد: اگر قرار است نقدی هم شود باید سازنده باشد، نه اینکه شخصیت و چهره یک ورزشکار با اخلاق و پرافتخار کشور را تخریب کنیم، به هرحال نباید با یک شکست برخی افراد این طور حرمت را بشکنند و اگر کسی قرار است در مورد خادم نظر بدهد باید در حد او باشد.
وی در مورد روند آماده سازی تیم ملی کشتی فرنگی تصریح کرد: خادم بیشترین امکانات و تدارکات را تا جایی که دستش بر می آمد برای ما انجام داد و ما اردوهای خوبی را برگزار کردیم و تا چند ماه پیش نیز به تورنمنت های تدارکاتی اعزام شدیم اما متأسفانه با توجه به شرایط سخت اقتصادی که با آن روبرو هستیم در جایی که باید تیم خود را برای رقابت های جهانی محک می زدیم نتوانستیم به تورنمنت ها اعزام شویم. شاید اگر در رقابت های بین المللی پیت لاسینسکی لهستان و کارایف بلاروس شرکت می کردیم کشتی گیران ما با اشتباهات کمتری در رقابت های جهانی به میدان می رفتند.
مدیر مستعفی تیم های ملی کشتی فرنگی در مورد نتایج رقابتهای جهانی مجارستان افزود: نتایج بدست آمده اصلا خوب نبود و کادر فنی هم قبول داشت که نتوانست نتیجه لازم را بگیرد و شکست ها را گردن گرفت، ولی ما با ۱۰ کشتی گیر راهی رقابت های جهانی شدیم که تنها ۳ نفر آنها سابقه مدال آوری داشتند و به نوعی کشتی گیر مطرح تیم ما محسوب می شدند.
پازاج ادامه داد: البته در بسیاری از جاها نیز قرعه همراه ما نبود. به طور مثال محمدعلی گرایی کشتی های خوبی گرفت اما با توجه به قرعه و شرایط سخت کار نتوانست مقابل چونایف قهرمان جهان و دارنده مدال برنز المپیک از آذربایجان نتیجه بگیرد و با توجه به قرعه چونایف نیز در دور بعد مقابل استابلر قهرمان جهان از آلمان شکست خورد به هرحال گرایی مستحق کسب یک مدال برنز بود. از سوی دیگر حسین نوری و سعید عبدولی نیز از حریفان خود پیش بودند اما در یک لحظه غفلت از حریفان خود در دقایق پایانی عقب افتادند و دیگر جای جبران نبود.
وی در مورد شرایط جدید برگزاری مسابقات جهانی نیز اظهار داشت: امسال مسابقات در ۱۰ وزن برگزار می شد، وزن کشی ها در صبح روز مسابقات بود و قرعه ها نیز با مکانیزمی چیده می شد که به نظر من دیگر شانس در آن دخیل نبود. البته ما می دانستیم که در ۱۰ وزن شانس مدال نداریم و صرفا می توانیم صاحب ۳ یا ۴ مدال شویم، اما باتوجه به شرایط وزن کشی در صبح روز مسابقات و قرعه های بسیار فشرده و سخت کشتی گیران ما نتوانستند توانمندی های خود را نشان دهند. مورد دیگر اینکه با توجه با امتیازدهی برای رده بندی تیمی اگر تیمی صاحب مدال طلا نشود عقب می افتد و شاید اگر ما ۴ مدال برنز هم می گرفتیم دیگر روی سکو نبودیم.
پازاج در پایان خاطر نشان کرد: همانطور که قبلا هم گفتم کادر فنی شکست را قبول دارد. پیروزی و شکست همیشه وجود دارد اما روح پهلوانی و جوانمردی نباید بمیرد. امیدوارم دیگر شاهد هجمه های تخریبی علیه یکی از مدیران و قهرمانان با اخلاق و با ارزش کشور نباشیم.
بیشتر بخوانید:
انتهای پیام/