به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ بیمه زنان خانه دار با سه نرخ حق بیمه متفاوت و قابل انتخاب برای متقاضیان ارائه میشود.
نرخ پرداخت حق بیمه زنان خانه دار برای برخورداری از حمایتهای بازنشستگی ۱۲ درصد؛ بازنشستگی و فوت (پرداخت مستمری به بازماندگان واجد شرایط) ۱۴ درصد و بازنشستگی، فوت و از کار افتادگی ۱۸ درصد حقوق مبنای کسر حق بیمه است.
براساس آخرین آمار مربوط به زنان خانه دار تحت پوشش سازمان تأمین اجتماعی؛ زنانی که با نرخ حق بیمه ۱۲ درصد تحت پوشش قرار گرفتهاند در مرداد ماه سال جاری به ۹۵ هزار و ۸۹۴ نفر رسیدهاند. در مرداد ماه سال ۹۶ تعداد این گروه از زنان خانه دار ۹۶ هزار و ۹۸۳ نفر بود که رشد ۳۷ درصدی را در یک سال گذشته نشان میدهد.
تعداد زنان خانهداری که با نرخ حق بیمه ۱۴ درصد تحت پوشش قرار گرفته اند، از ۱۵ هزار و ۹۴۶ نفر در مرداد ۹۶ به ۲۲ هزار و ۱۱۵ نفر در مرداد ۹۷ رسیده و رشد ۳۸ و ۷ دهم درصدی داشته است. همچنین تعداد زنان خانه داری که با نرخ حق بیمه ۱۸ درصد تحت پوشش قرار گرفته اند از ۳۰ هزار و ۱۹۷ نفر در مرداد ۹۶ به ۳۴ هزار و ۸۶۰ نفر در مرداد ۹۷ رسیده است و رشد ۱۵ و ۴ درهم درصدی را نشان میدهد.
لازم به ذکر است؛ تمامی زنان ۱۸ تا ۵۰ سال اعم از مجرد یا متأهل میتوانند با مراجعه به شعب تأمین اجتماعی سراسر کشور با قرار گرفتن تحت پوشش بیمه زنان خانه دار از خدمات این سازمان بهرهمند شوند.
بیمه زنان خانهدار از جمله حمایتهایی است که به زنان ارائه میشود و فرآیند ورود به جمع بیمه شدگان تأمین اجتماعی بر اساس این قانون به سادگی انجام میشود.
از دیگر ویژگیهای خاص بیمه زنان خانهدار امکان انتخاب نرخ پرداخت حق بیمه و دستمزد مبنای پرداخت حق بیمه است. متقاضیانی که کمتر از ۵ سال دارای سابقه پرداخت حق بیمه هستند، میتوانند دستمزد مبنای پرداخت حق بیمه خود را بین حداقل دستمزد مصوب شواری عالی کار تا حداکثر دستمزد مصوب انتخاب کنند. در سال جاری حداقل دستمزد روزانه مبنای پرداخت حق بیمه معادل ۳۷۰ هزار و ۴۲۳ ریال و حداکثر آن نیز ۷ برابر حداقل دستمزد است.
انتخابی بودن استفاده از خدمات درمانی از دیگر مزایای طرح بیمه زنان خانه دار است. به عبارت دیگر در صورتی که زنان متقاضی استفاده از این نوع بیمه تحت تکفل پدر، مادر یا همسر خود بوده و از این طریق از مزایای درمانی سازمان تأمین اجتماعی برخوردار باشند، نیازی به پرداخت سرانه درمان نیست و در غیر این صورت میتوانند با پرداخت سرانه درمان مصوب از خدمات درمانی سازمان تأمین اجتماعی نیز برخوردار شوند.
حق سرانه درمان هر ســال بــه تصویب هیأت وزیران میرسد و در سال جاری ۴۴ هزار تومان برای هر نفر تعیین شده است.
انتهای پیام/
در ضمن اولا مرگ دست خداست دوما چرا باید دختر در سن ۴۰ هنوز منتظر بموند تا بلکه مادرش بمیره به بیمه معرفی بشه سوما چرا باید بیمه ی دختر مجرد، به مرگ مادر بیسوادو پیرو زمین گیر تحت پوشش کمیته امداد ربط داده بشه !!! این اقدام کمیته امداد تشویق خانواده ها برای عدم مواظبت از سالمندان و راضی شدن به مرگشان هستش که باید قانونی در اسرع وقت رسیدگی بشه.
یا علی