به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج ؛ رئیس اداره مراقبت در برابر آسیب های اجتماعی آموزش و پرورش استان با اشاره به اینکه طرح تاب آوری در برابر آسیب های اجتماعی در 50درصد مدارس استان در حال اجراست گفت: مشارکت والدین و مسئولان مدارس در زمینه اصلاح رفتار دانش آموزان، سدی در برابر آسیب های اجتماعی است.
ابراهیم راستار با بیان اینکه این طرح برای دانش آموزان پایه های سوم تا ششم اجرا می شود افزود: شناسایی عوامل و فضاهای مخاطره آمیز در درون و بیرون از مدرسه و انجام اقدام های لازم از راهکارهای پیشگیری از گرایش به مواد مخدر است.
وی ادامه داد: شناسایی دانش آموزان در معرض خطر از دیگر راهکارهای پیشگیری ازرفتارهای پرخطراست که برای تحقق این امر طرح ماد (مشارکت اجتماعی دانش آموزان) در تمام شهرستان های استان در حال اجرا است.
راستار اضافه کرد: در این طرح پس از شناسایی دانش آموزان مشکل دار برای حمایت های روانی وعاطفی آنان با کمک دستگاه های متولی برنامه ریزی می شود.
رئیس اداره مراقبت در برابر آسیب های اجتماعی آموزش و پرورش استان گفت: تغییر چشمگیر در الگوی خواب یا تغذیه نوجوان ازنشانه های هشدار دهنده ای است که اولیای مدارس و دانش آموزان باید به آن توجه کنند.
وی خشنونت در رفتار را از دیگر علائم هشدار دهنده برای مصرف به مواد مخدر ذکر کردوافزود: شناخت خطراتی که کودک و نوجوان را برای گرایش به مواد مخدر آماده می کند گام نخست برای پیشگیری در این عرصه است.
وی ادامه داد:بسیاری از خانواده ها برای آموزش مهارت هایی مانند ریاضی حساسیت بیشتری نشان می دهد در حالی که تعداد زیادی از افراد آسیب دیده از معضل اعتیاد به دلیل نداشتن مهارت آسیب های اجتماعی فرصت جوانی برای علم آموزی در دانشگاه ها را از دست می دهند.
وی بیان کرد: جایگزینی رفتارگفت و شنود به جای گفت و گو یعنی ایجاد زمینه بیان ایده های دانش آموزان در خانه کودک و نوجوان را در برابر آسیب اجتماعی مقاوم می کند.
انتهای پام/د
اجرای طرح تاب آوری در مدارس کهگیلویه وبویراحمد