به تازگی برای کمک به شرکت‌های دانش بنیان و به حرکت درآمدن چرخ های اقتصاد کشور تسهیلات بیمه ای برای شرکت‌های دانش بنیان درنظرگرفته شده است.

به گزارش خبرنگار حوزه فن‌آوری‌های نوین گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ امروز بحث حمایت از شرکت‌های دانش بنیان برای رشد سریع شان و همچنین به حرکت درامدن چرخ های اقتصادی کشور اهمیت بسیاری پیدا کرده است و به اعتقاد بسیاری از متخصصان شرکت های دانش بنیان می توانند اقتصادی کشور را درمان کنند به رشد و پیشرفت آن کمک کنند.

چندسالی است که حمایت از شرکت‌های دانش بنیان و استارت آپ ها در کشور انجام می‌گیرد و سال 92 قانون مصوبب دانش بنیان به تصویب رسید.

ابتدای امر و در سال 92 شاید تعداد شرکت‌های دانش بنیان به انگشتان دست هم نمی‌رسید اما امروز  بیش از ۳۰۰۰ و هفتصد شرکت در ایران فعالیت می کنند و بسیاری از محصولاتی را که در گذشته مجبور بودیم از کشورهای دیگر خریداری کنیم و در داخل مرزها می‌سازند.

تسهیلات جدیدی که اقتصاد کشور را پویا می‌کند/از ایده تا ساخت محصول  تحت حمایت بیمه

رشد شرکت‌های دانش بنیان به کمک بسته‌های خدماتی

بیش از ۱۲۰ خدمت برای کمک به شرکت های دانش بنیان و استارتاپ ها در نظر گرفته شده است و تمامی آنها در راستای تسهیل فعالیت‌های دانش بنیان است ۱۲۰ خدمتی که البته گاهی اوقات سخت به شرکت ها داده می شود و یا به طور کلی فراموش می‌شوند اما تدوین شده اند و به نام شرکت‌ها هستند.

یکی از جدیدترین خدمت هایی که معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای شرکت های دانش بنیان و همچنین استارتاپ ها در نظر گرفته بحث بیمه محصولات آنها و انعقاد تفاهم نامه با بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران  است.

بر اساس این تفاهم نامه شرکت های دانش بنیان و همچنین استارتاپ ها می توانند از خدمات بیمه ای بهره مند شوند و دیگر ترسی نسبت به خرابی محصول شان و ورشکستگی پشت آن نداشته باشند زیرا بیمه نامه برای محصولات آنها صادر می شود و اگر زمانی محصولی که از سوی شرکت ها و استارتاپ ها تولید می شود به مشکل بخورد بیمه ضررهای مالی آن‌را جبران می‌کند.

از ایده تا عمل محصولات استارت آپی تحت حمایت بیمه 

علیرضا دلیری معاون جذب سرمایه و توسعه مدیریت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در گفتگو با خبرنگار حوزه فن‌آوری‌های نوین گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛  درباره بیمه جدید برای شرکت‌های دانش‌بنیان گفت: برای حمایت از محصولات دانش بنیان و همچنین ایده استارت آپ ها با بیمه مرکزی تفاهم نامه ای را به امضا رسانده ایم.

معاون جذب سرمایه و توسعه مدیریت معاونت علمی با بیان اینکه این بیمه جدید تمرکز خود را روی محصولات استارت‌اپی قرار داده است اظهار کرد: شرکت های بزرگ دانش بنیان می توانند برای فعالیت های خود بیمه نامه های عادی را دریافت کنند اما در گذشته این بیمه ها به استارتاپ ها تعلق نمی گرفت که اکنون طی خدمتی جدید محصولات استارت آپی از ایده تا عمل بیمه می‌شوند.

وی ادامه داد: بیمه محصول برای استارتاپ ها یعنی از همان ابتدا که ایده اولیه به ذهن خطور می کند تا زمانی که محصول ساخته و روانه بازار می‌شود تحت بیمه نامه های مخصوص قرار می‌گیرد.

دلیری با اشاره به اهمیت حضور بیمه برای محصولات دانش‌بنیان گفت: اگر یک استارت‌آپ یا شرکت دانش بنیان هنگام ساخت محصول خود با مشکل مواجه شود بیمه نامه حمایت مالی خود را انجام می‌دهد و پول محصول را به صاحب شرکت پرداخت می کند.

تسهیلات جدیدی که اقتصاد کشور را پویا می‌کند/از ایده تا ساخت محصول  تحت حمایت بیمه

رشد اقتصادی در گرو ازبین رفتن بروکراسی اداری

البته به گفته معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری ایجاد بیمه نامه های مخصوص برای شرکت های دانش بنیان و استارتاپ ها نیاز به زیرساخت های بسیاری دارد؛ زیرساخت هایی که بتوانند به فعالیت دانش بنیانی و شرکت‌ها کمک کنند و به سبب به حرکت درامدن چرخ های اقتصادی کشور شود.

لازمه حمایت از شرکت‌های دانش بنیان و همچنین استارتاپ ها از سوی تمامی مسئولان مطرح می‌شود و آنها همواره در صحبت های خود به این موضوع تأکید می‌کنند؛ از معافیت های مالیاتی و گمرکی گرفته تا تسهیل خدمات سربازی و صدور بیمه نامه های خاص از جمله تسهیلاتی است که برای شرکت های دانش بنیان و استارتاپ ها در نظر گرفته شده است و اگر تمامی آنها به درستی و طی مراحل قانونی و به دور از هرگونه بروکراسی اداری به شرکت‌های دانش‌بنیان تعلق گیرد می توان مشاهده رود اقتصادی بسیار بود.

باید دید که قانون جدید بیمه ای که برای کاهش ریسک شرکت های دانش بنیان و کمک به تولید محصولات دانش بنیان به وجود آمده است چه مقدار مثبت است  و چه تعداد شرکت دانش بنیان می توانند از آن بهره مند شوند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.