معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: هریک از شرکتهای دانش بنیان برای برطرف کردن چالش خود باید به معاونت علمی مراجعه کنند.
به گزارش خبرنگار حوزه فنآوری گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ یکی از مهمترین موضوعاتی که نشان از رشد کشورهای مختلف دارد پیشرفته آنها در حوزه پزشکی است؛ زیرا ساخت دارو و تجهیزات پزشکی مستقیماً با سلامت و جان مردم یک کشور ارتباط دارد و اگر دولت و نخبگان بتوانند حضور مستقیم و حمایتی در این حوزه داشته باشند میتوان شاهد پیشرفت کشورها بود.
امروزه تعداد شرکتهای دانش بنیانی که در حوزه پزشکی فعالیت میکنند بسیار زیاد شده است؛ شرکتهایی که هرکدام با بهره گیری از دانش بومی و به کمک همت جوانان توانسته اند تعداد زیادی از داروها و تجهیزات پزشکی را در داخل شرکتهای دانش بنیان همین مرز و بوم تولید کنند؛ این شرکتهای دانش بنیان برای پیشرفت کشور تاسیس شده اند و اگر توجهات نسبت به آنها بیشتر شود و موانع و مشکلات سر راهشان برداشته شود میتوانند به پیشرفت بسیار خوبی دست پیدا کنند؛ اما متاسفانه برخی مشکلات و همچنین نبود زیرساختهای مناسب سبب میشود تا گاهی اوقات این شرکتهای دانش بنیان با مشکل مواجه شوند.
سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری در گفتگو با خبرنگار حوزه فنآوری گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ درباره شرکتهای دانش بنیان گفت: تاکنون بیش از ۳۶۰۰ شرکت دانش بنیان در کشور تاسیس شده است و بسیاری از آنها در حوزه پزشکی فعالیت میکنند.
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به مشکل شرکتهای دانش بنیان اظهار کرد: تمام شرکتهای دانش بنیان برای حل مشکل خود باید به سمت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری هدایت شوند تا این نهاد مشکل و چالش آنها را برطرف کند.
وی ادامه داد: برای برداشته شدن موانع پیش روی هر یک از شرکتهای دانش بنیان باید به نهادی که مجوز فعالیتشان را صادر کرده است مراجعه کنند تا راهشان هموار شود.
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به وجود برخی از مشکلات و موانع سر راه شرکتهای دانش بنیان بیان کرد: به طور قطع مشکلاتی وجود دارد که هنوز برطرف نشده اند اما تمام تلاش خود را به کار گرفته ایم تا بتوانیم این چالشهای موجود را هم از میان برداریم و راه را برای حرکت شرکتها هموار کنیم.
وی با اشاره به محیط کسب و کار مناسب برای شرکتهای دانش بنیان و فناوران گفت: اکنون محیط کسب و کار مناسب و جدیدی برای جوانان و شرکتهای دانش بنیان به وجود آمده است و بسیاری از فناوران مشتاق حضور در این بازار هستند و آمار شرکتهای دانش بنیان نشان میدهد که در این حوزه موفق بوده ایم.
انتهای پیام/
پس جوانهای بیکار چی!
یکی نیست پیگیری کنه؟
پس جوانهای بیکار چی!
یکی نیست پیگیری کنه؟