به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان ، محمد صادق رضویان مسئول نمایندگی میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری شهرستان میامی گفت: در مرحله پایان مرمت دژ دفاعی دوران صفوی در میامی ، کار مرمت اضطراری این کاروانسرای تاریخی با انجام کاهگل حفاظتی، اصلاح آبراهها و ناودانها انجام شد.
وی با بیان اینکه فرم کاروانسرا، دژ دفاعی و قلعه نظامی است افزود: کاروانسرای الحاک دارای هفت برج مراقبت بوده که هم اکنون سه برج آن باقی مانده است.
وی تصریح کرد: در فاصله حدود ۲۵ متری جنوب و غرب این کاروانسرا، آثار برج و باروی قدیمی مشاهده میشود که از گل چینه ساخته شده و به کاروانسرا الحاق شده و به نظر میرسد هدف از ساخت این برج، توسعه فضای استحفاظی کاروانسرا بوده است.
رضویان گفت: جاری بودن قنات الحاک و نیز درختان انار و بادام اطراف این کاروانسرا در کنار پوشش گیاهی خاص منطقه تفرجگاه مناسبی را برای گردشگران به خصوص در فصول پاییز و زمستان ایجاد کرده و مجاورت این بنا با منطقه حفاظت شده توران و کویر دوشاخ عباس آباد، بر اهمیت گردشگری آن افزوده است.
کاروانسرای الحاک در ۶۰ کیلومتری شرق میامی قرار دارد و به دلیل تغییر مسیر جاده، امروزه در فاصله دو کیلومتری جنوب محور ارتباطی میامی - سبزوار واقع شده است.
کاروانسرای الحاک در دوره صفوی بنا شده و به شماره ۲۸۱۲ در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.
انتهای پیام / گ