به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، مرتضی قریشی، سرپرست اداره دامپزشکی شهرستان شوشتر به بازدیدهای صورت گرفته توسط بازرسان بهداشتی این اداره از سطح مراکز عرضه موادغذایی در شهرستان اشاره کرد و بیان داشت: در این بازدیدها یک واحد رستوران به علت رعایت نکردن موازین بهداشتی و نگهداری گوشت تازه بصورت منجمد پلمپ شد.
وی اظهار کرد: این اقدام سبب دیفراست و فساد گوشت می گردد و تذکرات لازم به واحد مذکور داده شد.
قریشی اذعان داشت: واحدهای طبخ غذا این شهرستان براساس ابلاغ این اداره به منظور حفظ بهداشت عمومی و سلامت شهروندان عزیز و جلوگیری از انتقال بیماری های مشترک بین انسان و دام بایستی شرایط و ضوابط و مقررات بهداشتی دامپزشکی را رعایت نمایند و واحد مربوطه به دلیل رعایت نکردن موازین بهداشتی توسط اداره نظارت بر اماکن نیروی انتظامی و بازرسان دامپزشکی پلمپ گردید.
سرپرست اداره دامپزشکی شهرستان شوشتر از شهروندان خواست به منظور جهت حفظ سلامت خود هرگونه تخلف یا موارد مشکوکی را به دامپزشکی اطلاع دهند و گزارشات خود را به این اداره انعکاس دهند تا با متخلفان برخورد لازم صورت گیرد.
انتهای پیام/گ