جشنواره طبخ و عرضه آبزیان از امروز یکشنبه ۲۰ آبان در پارک نوشیروانی بابل آغاز شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، ولی الله محمدزاده مدیرکل شیلات مازندران در حاشیه جشنواره طبخ و عرضه آبزیان گفت: این جشنواره تا ۲۴ آبان همه روزه از ساعت ۱۰ صبح تا ساعت ۲۱ در پارک نوشیروانی بابل برای بازدید علاقمندان برپا است.

وی افزود: با توجه به بررسی‌های انجام شده مصرف سرانه ماهی در ایران بین ۱۰ تا ۱۱ کیلوگرم است که این رقم درمقایسه با استاندار‌های جهانی فاصله زیادی داریم و در مازندران میزان مصرف ۱۳/۸کیلو گرم است.  

محمدزاده گفت: با توجه به اهمیت ماهی و آبزیان در سلامت غذایی خانواده ها، شیلات در جهت افزایش سرانه مصرف ماهی در سبدغذایی خانواده ها، اقدام به برگزاری جشنواره‌های طبخ ماهی در شهرستان بابل کرده است که ترویج فرهنگ آبزی مصرفی و بالابردن بردن سرانه مصرف آبزیان هدف اصلی این جشنواره است.

مدیرکل شیلات مازندران با بیان اینکه در این جشنواره انواع آبزیان پرورشی و دریایی و نیزسایر محصولات شیلاتی با تنوع و قیمت تقریبا پاﺋین‌تر عرضه خواهد شد، افزود: در روز آخر جشنواره  ۲۴ آبان ماه مسابقه طبخ ماهی راخواهیم داشت که در پنج محور بهترین تزﺋینات، کیفیت و طعم غذا، سهولت طبخ، حفظ ارزش غذایی ماهی و باصرفه بودن برگزار می‌شود که از سه نفر  برتر در هر محور، با اهدای لوح و جواﺋز تجلیل خواهد شد.

محمدزاده گفت: ۱۴ درصد آبزیان پرورشی و ۱۰ درصد مجموع آبزیان استان در بابل تولید می‌شود و این جشنواره فرصت خوبی برای فرهنگ سازی مصرف آبزیان است.

انتهای پیام/ م

آغاز جشنواره طبخ و عرضه آبزیان از امروز یکشنبه ۲۰ آبان در بابل

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.