علی هاشمی قهرمان وزنه برداری جهان در گفت و گو با خبرنگار گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره کسب مدال طلای مجموع در دسته 102 کیلوگرم رقابتهای وزنهبرداری قهرمانی جهان اظهار داشت: خیلی خوشحالم که موفق شدم دوباره مدال طلای مسابقات جهانی را تکرار کنم. حس خیلی خوبی دارم که به این مهم دست پیدا کردم. امیدوارم بتوانم با حفظ روندم در سالیان آینده باز هم پرچم کشورم را در مسابقات مختلف به اهتزاز در بیاورم.
او درباره رقبایش هم گفت: سطح مسابقات از کیفیت بالایی برخوردار بود چرا که وزنهبرداران قزاقستان و اوکراین عنواندار جهان بودند و همچنین رضا بیرالوند از کشور خودمان با تمام قوا حاضر شده بودند تا صاحب مدال جهانی شوند. با وجودی که در سال گذشته دوست داشتم همراه با علیرضا سلیمانی در دسته 105 کیلوگرم پرچم کشورمان را در آناهایم آمریکا به اهتزاز در بیاوریم اما قسمت نشد تا اینکه امسال من و رضا توانستیم روی تخته به خوبی وزنه بزنیم باهم روی سکو برویم و خوشحالی را برای لحظاتی هم که شده به مردم هدیه کنیم.
هاشمی در ادامه بیان کرد: من برای این مدال خیلی زحمت کشیدم، زیرا حدود یک سال است که در اردو قرار دارم، ولی با این وجود فکر میکنم این موفقیت با دعای خیر مردم رقم خورده است.
ملی پوش تیم ملی وزنه برداری در واکنش به صحبت های برخی کارشناسان که عنوان کرده بودند رکوردهای دسته 102 کیلوگرم چندان بالا نبود، این طور واکنش نشان داد و گفت: پس از اتمام رقابت های جهانی آناهایم خیلی ها به ما خرده گرفتند که در نبود ده کشور توانستیم به مقام قهرمانی برسیم و چنانچه کشورهای محروم حضور داشتند محال بود تا بتوانیم قهرمان دنیا شویم و اکنون هم که با ترکیب ناقص سوم دنیا شدیم باز هم می گویند فلان ورزشکار با شانس اقبال توانسته مدال طلا کسب کند. باید بگویم هیچ کدام از این صحبت های آنان واقعیت ندارد چرا که من در بازی های آسیایی به دلیل آسیب دیدگی که داشتم با آمادگی نسبی در جاکارتا به روی تخته بروم اما در اینجا با بهتر شدن شرایطم تمام تلاشم را کردم تا ناکامی اندونزی را در عشق آباد با یک مدال طلا جبران کنم و خیلی خوشحالم که به وعده ای که داده بودم جامه عمل پوشاندم با خوشرنگ ترین مدال به کشور بازگشتم. درست است دسته 102 کیلوگرم جزء اوزان غیر المپیکی به حساب می آید اما با این حال هیچ ورزشکاری خوشش نمی آید تا در مسابقات زنگ تفریح دیگران شود. من با رکوردم آناهایم در ترکمنستان چنانچه در دسته 109 کیلوگرم حضور می یافتم به راحتی برنز را به نام ایران می کردم اما ترجیح دادم از این کار صرف نظر کنم.
دارنده مدال طلا جهان درباره عملکرد تیم ملی در عشق آباد گفت: با وجودی که با ترکیب ناقص به آنجا رفتیم و در کنار آن نیز بیشتر نفرات جوان و کم تجربه بودند اما خیلی خوشحالم که سوم جهان شدیم. حسین سلطانی، عارف خاکی، امیر حقوقی، رضا بیرالوند و علی داوودی با وجود ناکامی در کسب مدال توانستند امتیازات خوبی را برای ما کسب کنند تا بتوانیم به عنوان سومی جهان دست پیدا کنیم و شک ندارم آنها در سالیان بعد با بیشتر شدن تجربه شان این پتانسیل و توانایی را دارند تا در مسابقات خوش بدرخشند. ضمنأ یک خدا قوت جانانه هم به کادر فنی تیم ملی باید بگویم که در طول این مدت با تمام کم کاستی ها و انتقاداتی که پس از بازی های آسیایی به آنها صورت گرفته بود به بهترین شکل ممکن ما را مهیای حضور در رقابت های جهانی کردند.
هاشمی درباره اینکه با توجه به سمهیه 2+ 2 ایران چقدر امیدوار به حضور در المپیک توکیو است، گفت: ما توانستم اولین مسابقه از شش مرحله گزینشی برای حضور در بازی های المپیک توکیو را با موفقیت به پایان برسانم هر چند که باید بگویم در حضور کیانوش رستمی، سعید علی حسینی و سهراب مرادی رفتن به المپیک سخت است زیرا آنها ورزشکاران خوبی هستند ولی با این حال باز هم تمام تلاشم را می کنم تا بتوانم یکی از مسافران اعزامی به توکیو نام بگیرم. شخص علی مرادی دارد تلاش می کند تا رقابت های جام فجر را جزء مسابقات گزینشی المپیک قرار دهد و اگر این اتفاق به وقوع بپیوندد می تواند برای ما مفید باشد.
نفر اول دسته 102 کیلوگرم در پایان درباره اینکه پس از کسب نشان طلا چه توقعی از مسئولان دارد، پاسخ داد: امیدوارم مسئولان به وعده هایی که داده اند عمل کنند.
بیشتر بخوانید:
شب طلایی هاشمی و بیرالوند در مسابقات وزنه برداری قهرمانی جهان
مدال طلای المپیک لندن بعد از ۶ سال روی سینه سعید محمدپور آرام گرفت
انتهای پیام/