کشاورزان گیلانی امسال ۴۷ هزار تن پیله‌تر پاچ باقلا برداشت کردند.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، لیلا بذر کار سرپرست معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گفت: ۳۸ هزار بهره بردار گیلانی امسال ۴۷ هزار تن پیله‌تر پاچ باقلا برداشت کردند.

وی با اشاره به اینکه کشاورزان این میزان از پیله‌تر پاچ باقلا را از ۱۱ هزار و ۷۵۰ هکتار زمین کشاورزی برداشت کردند افزود: درآمد کشاورزان از برداشت پاچ باقلای پاییزه هزار و ۶۵۰ میلیارد ریال بوده است

سرپرست معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی با بیان اینکه گیلان تنها تولیدکننده پاچ باقلا در کشور است گفت: شهرستان‌های رشت، صومعه سرا و آستانه از مهمترین مناطق تولید پاچ باقلا در گیلان است.

لیلا بذر کار تصریح کرد:گیلانی‌ها به لوبیای محلی، پاچ باقلا می‌گویند و از آن برای پخت غذای محلی باقلا قاتوق استفاده می‌کنند.

 

انتهای پیام/م.ع

پایان برداشت لوبیای محلی پاچ باقلا در گیلان

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.