به گزارش خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان؛ فریدون مقدسنژاد رئیس کمیته علمی دهمین همایش ملی و نمایشگاه قیر، آسفالت و ماشینآلات، از راهاندازی سامانه اطلاعات کارخانههای قیر و آسفالت توسط مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی خبر داد و گفت: با راهاندازی این سامانه بخشی از آسفالت و نوع قیر بررسی میشود و ما از طریق آن میتوانیم کیفیت محصولات را افزایش دهیم.
وی ادامه داد: بررسی دستاوردها و ارزیابی محصولات 800 کارخانه مورد بررسی قرار گرفته و بیش از 150 کارخانه ملزم به اصلاح اشکالات محصولات خود شده اند . از سوی دیگر بهبود فرآیند استفاده از آسفالت نیز در این ارزیابیها مورد بررسی قرار گرفته است.
رئیس کمیته علمی دهمین همایش ملی و نمایشگاه قیر، آسفالت و ماشینآلات تصریح کرد: تجهیز و راهاندازی آزمایشگاه پیشرفته قیر و انتقال دانش و توسعه فناوریها از طریق کارگروه فناوریهای نوین از مهمترین اقدامات مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی در حوزه قیر طی یکسال گذشته بوده است.
وی یادآوری کرد: ایجاد سامانه مدیریت روسازی راهها برای اولین بار توسط مرکز تحقیقات راه و مسکن ایجاد شده و در این سامانه 32 هزار کیلومتر راه روستایی مورد بررسی قرار گرفته است.
مقدسنژاد توضیح داد: استفاده از مصالح حاصل از تراشه آسفالت در سازمان راهداری و تولید سالانه 1.2 میلیون تراشه آسفالت حاوی 42 هزار تن قیر به ارزش 165 میلیارد تومان از مهمترین فعالیتهای این مرکز طی سالهای گذشته به شمار میرود.
وی بیان کرد: استفاده 25 درصد از مصالح RIP منجر به صرفهجویی 15 درصدی در مصرف قیر آسفالت میشود که امیدواریم سازمانها و شرکتهای عمرانی بتوانند از این محصول استفاده کنند.
رئیس کمیته علمی دهمین همایش ملی و نمایشگاه قیر، آسفالت و ماشینآلات افزود: برای اولین بار استفاده از قیر پودر لاستیکی در استان یزد با نظارت مرکز تحقیقات صورت گرفت و همچنین شرکت فرودگاهها و ناوبری کشور نیز در اجرای روکش و آسفالت سه فرودگاه اصفهان، شیراز و زاهدان مورد استفاده قرار داد.
وی گفت: شهرداری تهران و اصفهان نیز از محصولات پودر پلاستیکی در برخی از پروژههای عمرانی خود استفاده کردهاند.
مقدس نژاد توضیح داد: توجه به آسفالتهای حفاظتی و همچنین عزم سازمان راهداری برای استفاده از روشهای پیشگیرانه مورد توجه بوده است.
انتهای پیام/