به گزارشگروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، این غذای راحت و خوشمزه معمولا داخل قالب های مستطیل شکل (loaf pan) داخل فر تهیه میشه همون قالب هایی که ما ازشون برای پخت کیک های مستطیلی یا نون تست استفاده میکنیم.
داخل میت لوف یا همون گوشت قالبی علاوه بر گوشت از انواع سبزیجات یا مواد غذایی دیگه هم میشه استفاده کرد اما ما در این مطلب طرز تهیه میت لوف ساده با یه سس خوش طعم رو بهتون آموزش میدیم.
بیشتربخوانید :چکدرمه غذای ترکمن ها+ طرز تهیه
مواد لازم برای تهیه میت لوف
مواد لازم برای تهیه سس سیر
طرز تهیه میت لوف:
1. در ابتدا پیاز رو رنده یا خرد کنین در صورتی که پیاز رو رنده کردین احتیاجی به گرفتن آبش نیست.
2. حالا مابقی مواد یعنی گوشت چرخ کرده، تخم مرغ خام، شیر، پودر سوخاری یا پودر نان، اورگانو (در صورت تمایل)، نمک و فلفل رو هم به پیاز اضافه کنین. دقت کنین تا برای تهیه میت لوف حتما از پودر سوخاری استفاده کنین که طعمش رو میپسندین چون در نهایت مزه پودر سوخاری داخل میت لوف کاملا احساس میشه.
3. حالا مواد رو با هم خوب ورز بدین تا کاملا یکنواخت بشن.
4. کف قالبتون رو چرب کنین و بعد مایه میت لوف رو داخل قالب بذارین و فشار بدین و سطحش رو صاف کنین.
5. برای تهیه سس کافیه کره و سیر رو با هم کمی تفت بدین تا بوی سیر بلند بشه ولی سرخ نشه.
6. حالا سس گوجه رو اضافه کنین و باز حدود یک دقیقه با هم تفتشون بدین.
7. حالا نوبت اضافه کردن ریحون خرد شده اس. ریحون رو بریزین و سس رو هم بزنین حالا سس آماده است.
8. در نهایت سس رو به صورت یکنواخت روی سطخ مایه پخش کنین و قالب رو برای حدود سه ربع الی ۱ ساعت داخل فری که از قبل روی دمای ۱۸۰ درجه گرم کردین بذارین تا گوشت خوب بپزه.
9. حالا میت لوف خوشمزه و راحتتون حاضره اون رو برش بزنین و نوش جون کنین پیشنهاد میکنم حتما پوره سیب زمینی رو همراه این گوشت قالب امتحان کنی.