ترنجبین یکی از پرکاربردترین داروهای گیاهی برای درمان بیمارانی است که همیشه از بیماریهای انگلی رنج میبرند.
به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ حوزه کلینیک در نظر دارد تازهترین دانستنیهای پزشکی را در اختیار کاربران قرار دهد.
برخی از متخصصان معتقد هستند که بالا بودن سطح هورمون استروژن میتواند عامل سرطان رحم باشد؛ خوب است بدانید که افزایش استروژن بدون افزایش پروژسترون در بدن میتواند موجب ضخیم شدن لایه داخلی رحم شده و احتمال سرطان را افزایش دهد، سرطان زمانی آغاز میشود که یک جهش ژنتیکی باعث غیرطبیعی شدن سلولهای آندومتر شود، این سلولهای غیرطبیعی به سرعت شروع به تکثیر و تشکیل تومور در رحم میکنند که در موارد پیشرفته سلولهای سرطانی به سایر نقاط بدن گسترش مییابد.
عطر و طعم ارگانو فوقالعاده است و فواید زیادی را برای سلامت بدن دارد؛ ارگانو حاوی دو ترکیب قدرتمند به نامهای کارواکرول و تیمول است که ویژگیهای ضد باکتریایی و ضد قارچی دارند، همچنین این گیاه دارویی از ویژگیهای آنتیاکسیدانی، ضد التهابی، ضد میکروبی، ضد نفخ، ادرار آور، معرق و خلط آور بهره میبرد، از گیاه ارگانو میتوان برای درمان سرماخوردگی، رفع گرفتگی بینی، تقویت سیستم ایمنی بدن، رفع گرفتگیهای قاعدگی، بهبود سلامت قلب و مبارزه با دنداندرد استفاده کرد.
از شایعترین خواص روغن کندر میتوان به خاصیت نرمکنندگی پوست و مو اشاره کرد؛ محققان طب سنتی معتقد هستند که استفاده منظم و مداوم از این روغن پوست را نرم و صاف میکند، همچنین کندر برای کاهش و از بین بردن جای زخمها کاربرد فراوانی دارد، این روغن میتواند آکنه، جای عملهای جراحی، جای زخمها و حتی ترکهای پوستی را از بین ببرد و پوستی صاف ایجاد کند.
ترنجبین یکی از پرکاربردترین داروهای گیاهی برای درمان بیمارانی است که همیشه از بیماریهای انگلی رنج میبرند، زیرا در ترنجبین مادهای به نام سانتونین وجود دارد که یکی از قویترین مواد برای از بین بردن انگلها و کرمها به شمار میرود؛ همچنین با این گیاه میتوان یبوست را درمان کرد، ترنجبین یکی از بهترین موادی است که دستگاه گوارش را نرم میکند و باعث میشود مدفوع راحتتر حرکت کند و از ابتلا به یبوست جلوگیری میکند.
برخی مواد غذایی بسیار در برابر بیماریها مفید هستند که با مصرف آن میتوان از بروز سرطان رحم پیشگیری کرد؛ کلم، گل کلم و انواع دیگر آن، میوه و سبزیجاتی که سرشار از ویتامین C هستند، لوبیا، سویا، ماهی، سبوس گندم و روغن مواد غذایی هستند که از ابتلا به سرطان سینه جلوگیری میکند؛ تحقیقات مختلف نشان میدهد که درصد ابتلا به سرطان سینه در زنان آسیایی نسبت به زنان اروپایی و آمریکایی بسیار کمتر است و پژوهشگران علت این امر را مصرف بیشتر سبزیجات توسط آنها میدانند.
انتهای پیام/