به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، سرهنگ حسن محمدنژاد رئیس پلیس فتای مازندران گفت: در پی مراجعه یکی از شهروندان با ارائه مرجوعه قضائی به این پلیس مبنی بر اینکه چندی پیش در شبکه اجتماعی تلگرام از وی کلاهبرداری شده، موضوع در دستور کار کارآگاهان و کارشناسان پلیس فتا قرار گرفت.
وی افزود: کارآگاهان پلیس فتا با انجام تحقیقات از مالباخته دریافتند، مالباخته با نصب برنامه موبایلی صیغه یاب و وارد کردن اطلاعات حساب بانکی در یک درگاه پرداخت اینترنتی، بیش از ۳۱ میلیون ریال از وی کلاهبرداری شده است.
سرهنگ محمدنژاد گفت: با انجام اقدامات اطلاعاتی و تحقیقات گسترده پلیسی متهم به کلاهبرداری اینترنتی در یکی از استانهای همجوار شناسایی شد.
رئیس پلیس فتای مازندران افزود: با شناسایی مخفیگاه متهم با هماهنگی قضائی، ماموران در عملیاتی غافلگیرانه و ضربتی این فرد را دستگیر کردند که متهم در تحقیقات پلیس به بزه انتسابی اقرار کرد.
سرهنگ محمدنژاد گفت: از متهم چندین شماره کارت بانکی به نام افراد مختلف کشف شد که مورد کلاهبرداری واقع شدند و با تکمیل تحقیقات، پرونده تشکیل به متهم برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی تحویل شد.
وی با بیان اینکه امروزه بسیاری از برنامههای غیرمجاز که در فضای مجازی وجود دارند، در واقع طعمهای از سوی کلاهبرداران است، افزود: کاربران مراقب باشند تا به هر برنامهای که در فضای مجازی تبلیغ میشود اعتماد نکرده و هنگامی که از طریق این برنامهها به درگاه پرداخت الکترونیکی بانک وصل میشوند، دقت کنند که حتماً آدرس صفحه درگاه پرداخت الکترونیکی متعلق به همان بانکی باشد که آرم و لوگوی آن را در صفحه مشاهده میکنند، تا گرفتار درگاههای جعلی فیشینگ نشوند.
انتهای پیام/ م