عضو جدا شده از داعش درباره تفاوت شیوه عضوگیری در زمان حکومت البغدادی و قبل از آن سخن گفت.

تفاوت شیوه عضوگیری داعش در زمان «البغدادی» و «الزرقاوی»/ راه تایید سرسپردگی تازه‌وارد‌ها چه بود؟به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمد الفاهم معروف به ابوزکریا، عضو جدا شده از گروه تروریستی داعش، درباره تفاوت شیوه عضوگیری این گروه در زمان "ابوبکر البغدادی" و همچنین "ابو مصعب الزرقاوی" سرکرده قبلی داعش در کتاب"کنت فی الرقة" می گوید:

شبانه از استانبول به مقصد اورفا راه افتادیم، اورفا به عنوان نقطه‌ای مرزی برای عبور به شام انتخاب شده بود البته سازمان داعش  بر مناطق بسیاری تسلط داشت که شامل چند شهری مرزی  می‌شد اما  تعیین نقطه عبور با هماهنگی قاچاق‌برها انجام می‌گشت.

برای جوانی الجزایری و همسرش که نکات لازم جهت سفر به شام را برایم گفته بودند گذرنامه‌های سوری از قبل جعل و آماده شده بود که از طریق گذرگاه تل ابیض عبور کردند؛ جایی که سازمان بر قسمت سوری آن تسلط داشت. سوار خودروی راننده‌ای سوری شدیم و یک ماشین هم از جلو راه را به ما نشان می‌داد. نیم ساعتی در جاده های خاکی رفتیم تا به منطقه مرزی رسیدیم. دو قاچاق‌بر ترکیه‌ای منتظرمان بودند. به سختی چند کلمه عربی با لهجه ترکی گفتند تا ما را برای رد شدن از مرز راهنمایی کنند. از لحظه‌ای که پا به فرودگاه آتاترک گذاشتم تا زمانی که به اورفا در مرز شام رسیدیم هیچ هزینه ای پرداخت نکردم و همه چیز از پیش هماهنگ شده بود، زیرا ما تایید شده بودیم. در توضیح این موضوع باید بگویم که سنتی قدیمی تحت عنوان «تایید» وجود دارد. در این رسم ،مهاجر طبق سنتی مربوط به زمان "ابو مصعب الرزاقی" در دولت خلافت عراق، باید توسط شخصی دیگر در سازمان «تایید» می شد. این یک شرط خاص برای پذیرش اعضا و میهمانان تازه بود.

در دولت البغدادی اما روند کار اینگونه نبود، در زمان ابوبکر هر جوانی بدون اجرای سنت «تایید» هم می توانست از طریق اینترنت با حساب‌های کاربری تروریست‌ها تماس برقرار کند.

تفاوت شیوه عضوگیری داعش در زمان «البغدادی» و «الزرقاوی»/ راه تایید سرسپردگی تازه‌وارد‌ها چه بود؟

به هر حال این روال قطعا برای کسانی که بدون هماهنگی سازمان راهی سرزمین خلافت می‌شدند بسیار متفاوت بود زیرا باید یک نفر از قبل هماهنگی‌های لازم جهت ورود مهاجر تازه‌وارد را انجام می‌داد که آن شخص تاییدکننده نیز می بایست سابقه حضور در میدان نبرد را می‌داشت. به این صورت سرسپردگی افراد را ضمانت می‌کردند اگر نه شما چه می‌دانید که  از شخص بدون تایید چگونه استقبال و تحقیق می‌کردند!

تفاوت شیوه عضوگیری داعش در زمان «البغدادی» و «الزرقاوی»/ راه تایید سرسپردگی تازه‌وارد‌ها چه بود؟

انتهای پیام/

برچسب ها: داعش ، تروریسم
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
علی طاهری
۱۲:۲۰ ۲۸ آبان ۱۳۹۷
و لعن الله علی الدواعش‌
Iran (Islamic Republic of)
گل افشان
۰۰:۴۳ ۲۸ آبان ۱۳۹۷
با سلام خداوندا اگر داعشیان و هم ایل و تبارشان قابل هدایت هستند هدایتشان نما و اگر قابل هدایت نیستند نیست و نابودشان نما.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۲۷ ۲۸ آبان ۱۳۹۷
داعش با قانونی که داشته باعث میشد هر چی جنایتکار و دزد و شرور بودن به این گروه تروریستی بپیوندند . مثلاً در جنگهاشون هر چی میدیدن مال خودسون بود از مال و ثروت و ناموس مردم . قید و بندی هم از نظر اخلاقی نداشتند وقتی زنها رو خرید و فروش میکنن و همچنین جهاد نکاهشون و ارتباط همزمان یک زن داعش با چند تروریست داعشی در یک زمان هر کسی میفهمه که فساد اخلاقی و جنسی چقدر در این گروه زیاد بوده . چون از همه جای دنیا جنایتکاران و دزدان و شرورها برای انجام اینجور کارها به آنها میپیوستند با خودشون بیماریهای مقاربتی رو انتقال میدادند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۴۶ ۲۷ آبان ۱۳۹۷
سردار سلیمانی با یاران وفادارش خوب پروبالتان را چید ۰۰۰
درود بر سردار دلها
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۴۳ ۲۷ آبان ۱۳۹۷
بدبخت کسانی که بخاطر این فرقة شیطانی دنیا و آخرت خود را از دست دادند !!!!!!!!!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۰۲ ۲۷ آبان ۱۳۹۷
اییییییییین همه سرمایه گزاری کردند رو ئاعش
چند تریلیون دلار شاید حتی
همه الکی
ههههههههههههههه
Tajikistan
ناشناس
۱۹:۲۲ ۲۷ آبان ۱۳۹۷
خدا لعنتشون کنه
آخرین اخبار