نغمه مبرقعی دانشیار پژوهشکده علوم محیطی دانشگاه شهید بهشتی در گفتوگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اظهار کرد: پژوهشکده علوم محیطی از معدود پژوهشکدههایی است که از سال 79 در مورد کلیه مسائل محیط زیستی و بررسی راهکارهای مربوط به حل معضلات زیستی فعالیت میکند.
وی گفت: پژوهشکده دارای 5 گروه پژوهشی است که شامل؛ فناوریهای محیط زیست، گروه برنامهریزی و طراحی محیط زیست، گروه تنوع زیستی و گروه کشاورزی ارگانیک و گروه اقتصاد، آموزش و سیاست گذاری محیط زیست است.
مبرقعی ادامه داد: یکی از پژوهشها و مطالعات پژوهشکده علوم محیطی در مورد تاثیر دخالتهای انسانی بر محیط زیست است، برای مثال گروه برنامهریزی و طراحی محیط زیست، اثراتی که دخالت انسان بر روی محیط زیست دارد را بررسی میکند.
دانشیار پژوهشکده علوم محیطی دانشگاه شهید بهشتی، تصریح کرد: یکی از دغدغههای پژوهشگران پژوهشکده این است که چرا پژوهشهای آنان مورد توجه و استفاده قرار نمیگیرد و انعکاسی در جامعه ندارد.
وی ادامه داد: شاید ایراد از سیاست گذارانی است که در حوزه محیط زیست فعالیت میکنند و مطالعات پژوهشکده علوم محیطی را مد نظر قرار نمیدهند و درست معرفی نمیکنند.
مبرقعی بیان کرد: در این مرکز در حدود 200 دانشجوی کارشناسی ارشد و دکترا مشغول به تحصیل داریم و امیدوار هستیم با توجه به آموزشها و پژوهشهایی که صورت میگیرد، بتوانیم تاثیر گذاری آن را در جامعه ببینیم.
دانشیار پژوهشکده علوم محیطی دانشگاه شهید بهشتی، در پایان گفت: یکی از طرحهایی که به مراحل پایانی رسیده است پژوهش در مورد حذف خطرات تصفیه خانههای فاضلاب است و در این پژوهش به حداقل رساندن مضرات آن برای مناطق شهری و محیط زیست مد نظر قرار گرفته است.
انتهای پیام/