فرمانده یگان حفاظت محیط زیست خراسان رضوی از دستگیری یک متخلف حرفه‌ای صید پرندگان شکاری با ارزش در مشهد خبر داد.

صیاد حرفه‌ای خوزستانی به زندان وکیل آباد مشهد انتقال یافتبه گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد ، ابوالفضل شعبانی فرمانده یگان حفاظت محیط زیست خراسان رضوی گفت:پیرو گزارشات مردمی مبنی بر شکار و صید پرندگان شکاری در دشت‌های مشهد بلافاصله مامورین یگان حفاظت استان موضوع را بررسی و به محل اعزام شدند.

وی افزود: آثار بازگیری از قبیل: کوخط (کومه) و تور پرنده گیری که به طور هوایی نصب شده بود درمحل موجود بود و بدلیل اینکه خروج صیاد از کوخط محل مورد نظر به طور نامحسوس به طور روزانه زیر نظر مامورین یگان حفاظت محیط زیست استان قرار گرفت.

فرمانده یگان حفاظت محیط زیست خراسان رضوی گفت:به لحاظ اینکه متخلف حرفه‌ای بوده و احتما حضور ماموران یگان را می‌داد، پس از چند روز در منطقه ظاهر شد و با هوشیاری و اقدام به موقع مامورین متخلف حرفه‌ای که اهل استان‌های جنوبی (خوزستان) بود هنگام مراجعه به محل صید دستگیر شد.

شعبانی با اشاره به اینکه محل صید پرندگان توسط این متخلف واقع در اطراف زمین‌های روستای شر شر از حومه کنه بیست در یک زمین مسطح کشاورزی بود گفت: ۶ تن از مامورین یگان حفاظت به همراه یکی از بسیجیان پایگاه حوزه مقاومت بسیج ۱۰ حضرت مسلم به طور نا محسوس محل صید را رصد کرده و سرانجام در یک اقدام غافلگیر کننده این متخلف خوزستانی را دستگیر کردند.

شعبانی شگرد این متخلف درصید پرندگان شکاری را استفاده همزمان کوخط و دورشته تور هوایی عنوان کرد و گفت:: این یک شیوه جدید در صید پرندگان شکاری نیز با حضور یگان حفاظت محیط زیست نافرجام ماند.

وی تصریح کرد: یک بهله پرنده شکاری با ارزش از گونه دلیجه و یک بهله پرنده شکاری از نوع ترمتای (گونه‌ای شاهین) به همراه ۷ قطعه چکاوک وحشی و یک قطعه قمری از این متخلف کشف و ضبط شد.

فرمانده یگان حفاظت محیط زیست خراسان رضوی به توقیف ادوات شکار و صید از قبیل: ۲ رشته تور پرنده گیری، یک عدد دوربین چشمی مستهلک، یک دستگاه موتورسیکلت مستهلک کثیر، یک عدد شپچه (دام) و یک رشته تور زمینی مخصوص شکار و صید پرندگان شکاری اشاره کرد و افزود: متخلف پس از تشکیل پرونده به مراجع قضایی معرفی و همان روز به زندان وکیل آباد مشهد انتقال یافت.

شعبانی ادامه داد: متهم از متخلفین بنام و حرفه‌ای صید پرندگان شکاری بوده و در سطح استان نیز با صیادان دیگری جهت صید پرنده در ارتباط بوده است و مستقیما پرندگان شکاری را قاچاق و به کشور‌های حاشیه خلیج فارس انتقال می‌داد.

وی ضرر و زیان وارده بابت دو بهله پرنده شکاری را ۲۴۰ میلیون ریال عنوان کرد و افزود: متخلف موظف است مبلغ یاد شده را به حساب خزانه دولت واریز نماید.
 
انتهای پیام//ج.ر
 

ضرر و زیان وارده بابت دو بهله پرنده شکاری ۲۴۰ میلیون ریال است

برچسب ها: محیط زیست ، حیات وحش
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.