به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازآبادان ،هدی مجیری معاون غذا و داروی دانشکده علوم پزشکی آبادان گفت: هدف از ایجاد آزمایشگاه کنترل کیفی مواد غذایی، آشامیدنی آرایشی و بهداشتی تامین و افزایش سلامت عمومی اهالی منطقه، انجام آزمونهای مختلف برای تایید سلامت محصولات، ارتقاء سطح رضایتمندی و کیفیت زندگی در منطقه و کاهش میزان تخلفات در حوزه مواد غذایی دارویی و بهداشتی است.
وی بسط و استقرار سیستم کیفیت در کارخانجات تولیدی مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی منطقه را از وظایف این مجموعه عنوان کرد.
معاون غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی آبادان افزود: در این آزمایشگاه فرآوردههای واحدهای تولیدی محصولات در سطح عرضه، واردات و صادرات مورد آزمون قرار میگیرند.
مجیری ادامه داد: این فعالیتها به گونهای انجام خواهد شد که الزامهای سازمان غذا و دارو و استاندارد برآورده شود.
وی گفت: بخشهای پذیرش نمونه، آزمایشگاه میکروبیولوژی، آزمایشگاه مواد غذایی و آشامیدنی، آزمایشگاه آرایشی و بهداشتی و آزمایشگاه فلزات سنگین بخشهای تخصصی این مجموعه را تشکیل میدهند.
معاون غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی آبادان آزمایشگاههای سمشناسی و واحد کنترل کیفیت را از دیگر بخشهای این آزمایشگاه برشمرد.
انتهای پیام/ د