مسلم آهنگری فرمانده یگان حفاظت محیط زیست مازندران در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، با بیان اینکه طرح جمع آوری دامهای هوایی شکار پرندگان تاکنون در دو مرحله و در شهرستانهای بابلسر، فریدونکنار و محمودآباد اجرا شد، گفت: محیط زیست مازندران در هر منطقهای که افراد سودجو به شکار غیر مجاز پرندگان حتی در مقیاس اندک اقدام کنند حضور خواهد داشت و برخورد قانونی خواهد کرد.
وی با بیان اینکه محیط زیست در برخورد با شکارچیان غیر مجازی که در حال نسل کشی برخی پرندگان هستند اغماض نمیکند افزود: محیط زیست مخالف کسب درآمد دامگاه داران نیست بلکه این درآمدها باید در چارچوب قوانین باشد.
آهنگری یکی از راههای کسب درآمد از پرندگان مهاجر را پرنده نگری اعلام کرد و گفت:
مذاکرات اولیه با سرمایه گذار بخش خصوصی برای راه اندازی سایت گردشگری در تالاب فریدونکنار انجام شده است.
فرمانده یگان حفاظت محیط زیست مازندران افزود: طرح مطالعاتی راه اندازی سایت گردشگری در تالاب فریدونکنار انجام شده و سرمایه گذار در حال دریافت مجوزهای لازم از ادرات منابع طبیعی، گردشگری و دستگاههای مربوطه است.
آهنگری گفت: قرار است در این طرح با ساخت دکلهای بلند و راه اندازی روش صید سنتی دوما برای گردشگران، پرنده نگری جای شکار را بگیرد.
فرمانده یگان حفاظت محیط زیست مازندران افزود: شکار بی رویه سبب نابودی تالابها و از بین رفتن و انقراض نسل پرندگان خواهد شد و برای بهره برداری پایدار باید از ظرفیتهای پرنده نگری و گردشگری در تالابها استفاده کرد.
وی با بیان اینکه محیط زیست با صید سنتی دوما مخالفتی ندارد بلکه با شکار بی رویه و غیرمجاز مخالف است، گفت: بیش از ۱۰۰ هزار شکارچی مجاز در مازندران هستند که ابزارهای کنترل بر فعالیت آنها موجود است و فعالیت شکارچیان غیرمجاز نیز از چشم ماموران دور نیست.
آهنگری گفت: ماموران یگان حفاظت محیط زیست استان سالانه بیش از هزار اسلحه غیرمجاز از شکارچیان کشف وضبط و تحویل مقامات قضایی میدهند.
انتهای پیام/ م