محمودی زاوه رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان قائن در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند ؛گفت:در راستای نظارت بهداشتی بر تولید و توزیع گوشت قرمز سالم و بهداشتی به صورت روزانه از کشتار دام های سبک و سنگین و همچنین گوشت های وارداتی که به صورت یارانه ای در بین همشهریان در طی ماه های اخیر به صورت تازه و منجمد توزیع می شود نظارت بهداشتی صورت می گیرد.
وی افزود:کارشناسان نظارت شبکه بر توزیع 13 هزار کیلوگرم گوشت قرمز گاوی و گوسفندی وارداتی که به صورت منجمد و تازه با رعایت شرایط بهداشتی قرنطینه ای به مراکز توزیع شهرستان وارد شده است نظارت نموده اند.
محمودی همچنین به تهیه گوشت دارای مهر و برچسب بهداشتی دامپزشکی ، گوشت فاقد هر گونه بو یا رنگ غیر طبیعی و با بسته بندی دارای تاریخ تولید و مشخصات معتبر اشاره کرد.
رییس شبکه دامپزشکی قاین افزود:از انجماد مجدد گوشت خودداری شود و گوشت تازه در دمای صفر تا 4 درجه سانتی گراد و منجمد در دمای 18- درجه سانتی گراد نگهداری شود و مطمئنا تهیه گوشت از مراکز عرضه مجاز و دارای تأییدیه بهداشتی دامپزشکی تضمین کننده سلامت مصرف کنندگان است .
انتهای پیام/غ