هرچند تعدادی از مجریانی که وارد دنیای بازیگری شدند، از جمله شهاب حسینی و صابر ابر، به موفقیت رسیدند؛ اما در چند سال اخیر، سایرین در این عرصه ماندگار نشدند.

به گزارشگروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، موج اول مجریانی که وارد دنیای بازیگری شدند، از جمله شهاب حسینی و صابر ابر، به موفقیت رسیدند؛ اما در چند سال گذشته، دیگرانی که این راه را طی کردند، در این عرصه ماندگار نشدند.

جهان بازیگری جذابیت‌های خاص خودش را دارد و شاید به همین دلیل است علاوه بر خیل زیادی از مردم جامعه که سودای بازیگری در سر دارند، هنرمندان سایر عرصه‌ها نیز از تجربه آن بدشان نمی‌آید و از همین روست که هر چند وقت یکبار شاهد حضور هر یک از هنرمندان در قالب دیگری هستیم، بازیگرهایی که در قامت مجری به تلویزیون می‌آیند که این روزها تعدادشان هم کم نیست و مجری‌هایی که بازیگر شدند و نقش خودشان یا شخصیتی دیگر را مقابل دوربین بازی کردند. البته این اتفاق در همه جای دنیا می‌افتد و طبیعی است که سینمای ایران هم از این قضیه مستثنی نیست.

برای نمونه سارا روستاپور که چهره‌اش بیشتر به خاطر اجرای برنامه‌های کودک برای مخاطبان تلویزیون آشناست، حضور در فیلم سینمایی «وای آمپول» را تجربه کرده است؛ فیلمی با حال و هوای کمدی که این روزها بر پرده سینماهاست. همین موضوع بهانه‌ای شد تا در گزارشی که در ادامه می‌خوانید نگاهی داشته باشیم به حضور مجری‌های تلویزیون در سینما که تعدادشان هم کم نیست اما در این بین، بیشترشان نتوانستند موفقیت چشمگیری در زمینه بازیگری کسب کنند و به همین دلیل حضورشان محدود به یکی دو کار شد.

مجری‌هایی که نخواستند از غافله عقب بمانند

در طول این سال‌ها شاهد حضور فوتبالیست‌ها و خواننده‌های زیادی در عرصه بازیگری بودیم، این حضور برای برخی تنها یک تجربه گذرا بود، اما برای عده‌ای دیگر هدفی جدی به حساب می‌آمد. مثلا چهره‌ای چون پژمان جمشیدی این عرصه را ادامه داد و اتفاقا در آن موفق نیز شد. در این میان بازیگران زیادی هم پا به عرصه اجرا گذاشتند و مجری‌گری در برنامه‌های تلویزیونی را تجربه کردند.

مجری‌های تلویزیون هم برای اینکه از قافله عقب نمانند پایشان به سینما باز شد و حضور بر پرده نقره‌ای سینما را به کارنامه کاری‌شان اضافه کردند. در واقع به نظر می‌رسد روندی که سال‌ها پیش توسط چهره‌هایی چون شهاب حسینی یا صابر ابر پیش گرفته شد و آنها بعد از اجرا وارد سینما شدند و موفقیت‌های زیادی هم کسب کردند حالا برعکس شده است. گواه این ادعا حضور بازیگرانی چون محمدرضا گلزار، رامبد جوان، مهران مدیری، سروش صحت، حمید گودرزی، پژمان بازغی، اشکان خطیبی، کامران تفتی، دانیال عبادی و ... در عرصه اجراست که هر کدام برنامه‌هایی را در تلویزیون روی آنتن داشتند و دارند.

همه موفق شدند؟

اما نکته‌ مهمی که در این میان وجود دارد بحث موفق شدن هر یک از این هنرمندان در عرصه‌های دیگر است. سال‌ها پیش که شهاب حسینی در قامت یک مجری حضور در تلویزیون را تجربه کرد کسی فکرش را نمی‌کرد که او یکی از موفق‌ترین و محبوب‌ترین بازیگران سینما شود که از پس انواع و اقسام نقش‌ها بربیاید. صابر ابر هم دیگر چهره‌ای بود که در سینما خوب دیده شد و نقش‌های به یادماندنی بازی کرد. این روال اما ادامه دارد نبود و سال‌ها بعد وقتی مجری‌های معروف‌تر وارد بازیگر شدند نتوانستند موفقیت افرادی مثل حسینی و ابر را تکرار کنند.

کدام مجری‌ها بازیگر شدند؟

تعداد زیادی از مجری‌های تلویزیون برای یک بار هم که شده تجربه بازیگر شدن را پشت سر گذاشتند و به دلایل مختلف حضور در فیلم سینمایی و یک سریال را پذیرفتند. هومن حاجی‌عبداللهی، فرزاد حسنی، رضا رشیدپور، آزاده نامداری، سارا روستاپور، احسان کرمی، جواد یحیوی، امیرحسین مدرس از جمله مطرح‌ترین مجری‌هایی بودند که در این سال‌ها برای بازی هم مقابل دوربین رفتند.

اما نکته بحث‌برانگیزی که وجود دارد این است که هیچ‌کدام از اسامی که پیشتر نام بردیم به رغم اینکه تعدادی‌شان در زمینه کاری خودشان یعنی همان اجرا موفق بودند، نتوانستند اتفاقی چشمگیر را در بازی رقم بزنند و به نظر می‌رسد حضورشان تنها به یک تجربه تازه برای خودشان باقی ماند.

چه کسانی موفق‌تر بودند؟

البته هومن حاجی‌عبداللهی که سال‌ها قبل با صداپیشگی و اجرا در برنامه‌های کودک شناخته می‌شد بعد از حضور در زمینه بازیگری موفق شد و به مراتب بیشتر از زمانی که در عرصه کودک در تلویزیون کار می‌کرد، دیده شد.

بازی او در سریال «پایتخت» هم مورد توجه مخاطبان زیادی قرار گرفت و پس از آن بود که پیشنهادهای متفاوت دیگر بازیگری نیز به شد و این روزها هم شاهد حضورش در فیلم و سریال‌های مختلف هستیم.

بعد از بازیگر «پایتخت»، امیرحسین مدرس هم نام دیگری است که در مقایسه با سایر همکارانش بیشتر دیده شد و توانست نامش را در چند اثر به عنوان بازیگر به ثبت برساند و با توجه به نقش‌هایی که به او پیشنهاد می‌شد که غالبا نقش‌های چندان پرچالشی هم نبودند، موفق‌تر بود.

اما تجربه بازیگری نام‌های دیگری عرصه اجرا به نتیجه‌ای ماندگار ختم نشد و حتی مخاطب عام هم شاید به راحتی به خاطر نیاورد مجری‌هایی که با برنامه‌های مختلف تلویزیون شناخته می‌شوند در کدام کار بازی کردند. در واقع سرک کشیدن مجری‌ها به دنیای بازیگری تا به حال موفقیتی را برای هیچ کدام از آنها به همراه نداشته است، به جز دو چهره‌ای که سال‌ها پیش وارد بازیگری شدند و دیگر هیچ وقت هم سراغ تلویزیون برای مجری‌گری نرفتند.

منبع: خبرآنلاین

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
حسین
۱۲:۱۶ ۱۹ فروردين ۱۴۰۰
واقعا باورم نمیشه ایشون فوت کردندفرضیه خودکشی محاله و امکان نداره، باید بیشتر تحقیق و بررسی کنند.تنها هنرمندی که از فوتش بسیار بسیار ناراحت شدم ایشون بودند خداوند به دخترش ،همسرش و بستگانش صبر بده ایشون بهترین مجری بودند و آدم با شخصیت و با کمالاتی بودند علت رشد نکردن ما اینه به جای این که افراد رو از نظر حرفه قضاوت کنیم تو زندگی شخصیشون قضاوت میکنیم و این یعنی حق الناس اونایی که در زندگی شخصی اش سرک کشیدن و بنا به دلایل هیچ و پوچ از کار بیکارش کردند باعث مرگ او شدند به امید روزی که پروردگار حقش رو از کسانی که مسبب مرگش بودند بگیره
انشاالله در سرای ابدی در آرامش باشه و روحش شاد و یادش گرامی.
Iran (Islamic Republic of)
ن
۱۷:۳۱ ۱۳ فروردين ۱۴۰۰
ضعف اراده و فقدان رشد شخصیت متوازن باعث می شود انسان در زندگی دچار تلاطم باشد و خودش نباشد و نتواند خود را مهار کند