به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز،اسدی مسئول کتابخانههای عمومی مراغه گفت: برای تجهیز و راه اندازی دوباره این بخش، ۲۰۰ میلیون ریال هزینه شده است.
وی افزود: در این بخش نزدیک به ۱۸۷ جلد کتاب خطی و بیش از ۵۰۰ جلد کتاب چاپ سنگی و سربی نگهداری میشود که هر کدام در نوع خود بی مانند است.
وی افزود: بخش کتابهای قدیمی کتابخانه عمومی مراغه، از گنجینههای با ارزش در کشور است که پیش از این به علت نبود فضا و تجهیزات مناسب در شرایط غیر استاندارد نگهداری میشد، اما بالاخره پس از ۴ سال، آماده شده و در اختیار پژوهشگران، محققان و علاقمندان به کتابهای تاریخی قرار گرفته است.
مسئول کتابخانههای عمومی مراغه اضافه کرد: با این وجود تلاش میشود گنجینه کتابهای خطی و چاپ سنگی کتابخانه اوحدی مراغهای برای استفاده عموم و علاقمندان به میکرو فیلم تبدیل شود.
به گفته اسدی، این کتابها شامل قرآن، تفسیر، فلسفه، ریاضی، ادبیات، شعر و روانشناسی است که بین قرون هفتم تا دوازدهم و بیشتر به خطوط شکسته، نسخ و ثلث و به زبانهای عربی، فارسی، ترکی و روسی نگاشته شده است.
وی افزود: تعدادی از کتابهای آن هم تاکنون چاپ نشده و تلاش میشود با حمایت نهاد کتابخانههای عمومی استان و خیران چاپ و در اختیار علاقمندان قرار گیرد.
در شهرستان مراغه با ۲۶۳ هزار نفر جمعیت، ۴ کتابخانه با ۸۱ هزار جلد کتاب و ۳ هزا ر. و ۲۰۰ نفر عضو فعالیت میکند.
انتهای پیام/ش