قاسم قائدی در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، گفت: طبیعی است بارشهای فراوان باعث آبگرفتگی مسیرها شود یا وزش باد شکسته شدن درختان را در پی داشته باشد، اما با تلاشهایی که از قبل صورت گرفته بود، این حوادث مصدومی به دنبال نداشت.
وی ادامه داد: جاده ساحلی بوشهر- گناوه و چند محور روستایی در شهرستانهای دشتستان و دیلم به علت آبگرفتگی بسته شدهاند که علت آن همزمانی بارشها در استان بوشهر و استانهای بالادست یعنی فارس و کهگیلویه و بویراحمد است و نیروهای راهداری تلاش میکنند این مسیرها زودتر بازگشایی شوند.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری بوشهر بیان کرد: سرعت وزش باد که در برخی نقاط از جمله دیلم، عسلویه و گناوه به ۹۰ کیلومتر در ساعت رسید باعث قطع درختان و آسیب به دکلهای برق قدیمی در دشتی و عسلویه شد.
قائدی افزود: قطعی برق ناشی از خسارت به دکلهای برق کوتاه مدت بود و به سرعت مشکل حل شد.
وی نامناسب بودن شیب کانالهای دفع آبهای سطحی را یکی از مشکلات بوشهر عنوان کرد که باعث میشود هنگام بارندگی خیابانها پر از آب شود.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری بوشهر گفت: شهرداری باید با جدیت این موضوع را پیگیری کند.
قائدی همچنین با اشاره به بارشهای پاییزی در استان بوشهر، یادآور شد: از ابتدای پاییز تا کنون در دیلم و گناوه بیش از ۳۰۰ و بوشهر بیش از ۲۰۰ میلیمتر باران باریده در حالی که میانگین بارش سالانه در استان بوشهر حدود ۲۵۰ میلیمتر است.
مدیر گروه پیش بینی اداره کل هواشناسی استان بوشهر گفت: در سامانه بارشی اخیر که از اواخر وقت پنجشنبه اول آذر تا آخر وقت یکشنبه چهارم آذر فعال بود، دیلم با ۹۸، گناوه ۹۳، خارگ ۸۱، بوشهر ۷۱، برازجان ۷۰، جم ۶۷، دیر ۴۶ و عسلویه ۴۵ میلیمتر بیشترین بارندگی را نصیب خود کردند.
زهرا راستگو افزود: از دیشب توده هوای سرد وارد استان شده و دما رو به کاهش گذاشته که این روند فردا هم ادامه خواهد داشت.
وی ادامه داد: در ساعتهایی از شب و اوایل صبح پدیده مه در برخی نقاط از جمله جادهها رخ میدهد که باعث کاهش دید خواهد شد.
این کارشناس هواشناسی بیان کرد: به علت وزش باد شمال غربی خلیج فارس به ویژه در مرکز و جنوب استان مواج است.
راستگو تصریح کرد: تا پایان هفته سامانه بارشی نخواهیم داشت.
انتهای پیام/ک