سازمان دامپزشکی کشور به منظور تکمیل برنامه ملی کاهش سالمونلا و ارتقای سلامت گوشت مرغ، ضوابط و معیارهای جدید بهداشتی را اعلام کرد.
به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوانبه نقل از روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور، سازمان دامپزشکی طی صدور اطلاعیهای اعلام کرد: در راستای ارتقای سلامت گوشت مرغ و کاهش موارد عدم انطباق بهداشتی و تشویق تولید کنندگان و مراکز فرآوری و استحصال گوشت به افزایش کارکرد وعملیات فنی و به روز کردن فرآیند کشتار صنعتی مرغ در کشور، از ابتدای سال ۹۸ با ضوابط و معیارهای بهداشتی گوشت مرغ، نسبت به اعمال برنامه بهبود کیفیت در محصول نهایی استحصالی از کشتارگاه های طیور به شرح ضوابط زیر اقدام خواهد کرد.
۱-افزایش عمر ماندگاری مرغ منجمد کشتار شده در کشتارگاه دارای خط ۲ از ۱۲ ماه به ۱۵ ماه.
۲-درج رتبه A روی لیبل و تغییر رنگ نایلون بسته بندی در مرغ های کشتار و بسته بندی شده در کشتارگاه دارای خط ۲
۳-اعمال محدودیت در نگهداری و ذخیره سازی مرغ منجمد کشتارشده در کشتارگاه های دارای خط یک با حداکثرعمر ماندگاری مرغ منجمد کشتار شده در این نوع کشتارگاه ها به مدت ۶ ماه؛
۴-اقدام دستگاه های اجرایی، سازمان های متولی تنظیم بازار و مراکز بسته بندی مجزا و فروشگاه های عرضه به خرید مرغ تنها از کشتارگاه های دارای خط ۲
برپایه این اطلاعیه، از آنجا که سازمان دامپزشکی کشور در پیشبرد برنامه های ملی نظیر این طرح، به اخذ نظرات مشورتی و کارشناسی دست اندرکاران اجرایی بخش های غیر دولتی و نهادهای علمی ارج می نهد؛ لذا از تمام تشکل ها، اتحادیه ها، انجمن های صنفی و علمی خواسته است تا هرگونه نقطه نظرات پیشنهادی و تکمیلی خود را جهت اجرای بهتر برنامه ملی کاهش سالمونلا و ارتقای سلامت گوشت مرغ، حداکثر تا پایان آذر ماه سال جاری به صورت مکتوب و به همراه مستندات به دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی این سازمان ارسال کنند.
انتهای پیام/
برنامه ملی کاهش سامونلا و ارتقای سلامت گوشت مرغ اعلام شد
۱-افزایش عمر ماندگاری مرغ منجمد کشتار شده در کشتارگاه دارای خط ۲ از ۱۲ ماه به ۱۵ ماه.
۲-درج رتبه A روی لیبل و تغییر رنگ نایلون بسته بندی در مرغ های کشتار و بسته بندی شده در کشتارگاه دارای خط ۲
۳-اعمال محدودیت در نگهداری و ذخیره سازی مرغ منجمد کشتارشده در کشتارگاه های دارای خط یک با حداکثرعمر ماندگاری مرغ منجمد کشتار شده در این نوع کشتارگاه ها به مدت ۶ ماه؛
۴-اقدام دستگاه های اجرایی، سازمان های متولی تنظیم بازار و مراکز بسته بندی مجزا و فروشگاه های عرضه به خرید مرغ تنها از کشتارگاه های دارای خط ۲
برپایه این اطلاعیه، از آنجا که سازمان دامپزشکی کشور در پیشبرد برنامه های ملی نظیر این طرح، به اخذ نظرات مشورتی و کارشناسی دست اندرکاران اجرایی بخش های غیر دولتی و نهادهای علمی ارج می نهد؛ لذا از تمام تشکل ها، اتحادیه ها، انجمن های صنفی و علمی خواسته است تا هرگونه نقطه نظرات پیشنهادی و تکمیلی خود را جهت اجرای بهتر برنامه ملی کاهش سالمونلا و ارتقای سلامت گوشت مرغ، حداکثر تا پایان آذر ماه سال جاری به صورت مکتوب و به همراه مستندات به دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی این سازمان ارسال کنند.
انتهای پیام/
برنامه ملی کاهش سامونلا و ارتقای سلامت گوشت مرغ اعلام شد