به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ فهیمه زارع کارشناس واحد بهداشت روان مرکز بهداشت شهدای والفجر شیراز گفت: کسب حمایت اجتماعی، ایجاد انگیزه برای تغییر سبک زندگی ناسالم خود، کسب مهارتهای جدید و ایجاد کسب و کار و افزایش اعتماد به نفس، از جمله مزایای در دسترس بودن اینترنت به شمار میرود.
وی افزود: استفاده نادرست از اینترنت با تبعاتی مانند مورد تهدید و باج خواهی قرار گرفتن، دزدی، مواجهه با محتوای نامناسب، خشونت، تبعیض نژادی، تاثیر منفی رسانههای اجتماعی در جوانان و نوجوانان، افسردگی، اضطراب و اعتیاد به اینترنت، همراه است.
زارع ادامه داد: صاحبنظران علوم انسانی معتقدند که ورود اینترنت به فضای زندگی انسانها باعث افزایش هنجارشکنی در جامعه، کمرنگ شدن نقش نظارتی خانواده، اختلال در شکل گیری شخصیت، به خطر افتادن حریم شخصی، شکاف نسلها و اعتیاد به اینترنت شده و روابط افراد را به شدت تحت تاثیر قرار میدهد.
این کارشناس واحد بهداشت روان گفت: از جمله راهکارهای جلوگیری از اعتیاد به اینترنت، تعیین زمان مشخصی برای استفاده از آن، بودجه مالی مشخصی برای استفاده اینترنتی، افزایش سواد رسانهای خانوادهها در زمینه اینترنت و فضای مجازی، اختصاص دادن انرژی بیشتر برای برقراری ارتباط با افراد دنیای واقعی است.
انتهای پیام/م