عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس شورای اسلامی گفت: بسیاری از مصوبات کمیسیون فرهنگی مجلس برگرفته از کنوانسیونهای خارجی باکمی تغییرات است و نشان میدهد در کمیسیونها نگاه لیبرالی وجود دارد مثلا عدهای میگفتند آخر هر مصوبهای کلمه اسلامی اضافه کنیم درست میشود.
به گزارش خبرنگار حوزه احزاب و تشکلهای گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، حجتالاسلام احمد سالک صبح امروز (شنبه 10 آذرماه ) در نشست شنبههای انقلاب به مناسبت چهلمین سالگرد انقلاب که در موسسه مطالعات حقوق عمومی دانشگاه تهران برگزار شد، با بیان اینکه قانون اساسی ما یکی از جامعترین قانونهای اساسی دنیاست، گفت: انقلاب اساسی ما سه رکن رهبری، محتوای قرآن و عترت و ارزشهای الهی و انسانی و رکن مردم را دارد که با رهبری انقلاب به سمت ارزشهای الهی و دینی رفتند.
وی افزود: دشمن سعی میکند نظام جمهوری اسلامی را ناکارآمد معرفی کند و در تلاش است تا اعتبار زدایی و اعتماد زدایی کند، اما با این تلاشها شاهد هستیم که روز به روز نقشآفرینی رهبر بیشتر میشود.
نماینده مجلس با اشاره به وظایف سه گانه مجلس تصریح کرد: مجلس سه وظیفه دارد که وظیفه اول ریل گذاری قانون برای دستگاههای اجرایی و مجموعه تشکیلات نظام جمهوری اسلامی است تا چارچوبهایی به اقتضای قانون اساسی و مبتنی بر شرع وضع کند.
سالک ادامه داد: رسالت دوم نظارت بر حسن اجرای قوانین است که با سوال، تحقیق و تفحص و استیضاح و حتی عدم کفایت سیاسی اجرا میشود؛ متاسفانه در کشور ما با وجود تعداد زیاد نهادهای، نظارتی ضعیف است.
وی تصریح کرد: رسالت سوم ارتباط مردمی است که باید تعریفهای منطقی داشته باشد یعنی باید از حرکتهای پوپولیستی دوری کرد، باید این دیدارها به گونهای باشد که مشکلات مردم را حل کند.
نماینده فراکسیون ولایی مجلس با اشاره به اینکه تشکیل کمیسیونها و کمیتههای تخصصی در حوزه فرهنگی در مجلس یکی از کارکردهای مجلس در این حوزه بوده است، گفت: در کشور ما فرهنگ مظلوم است؛ فرهنگ زیرساخت تمام مسائل کشور است.
سالک افزود: وقتی صحبت از فرهنگ میکنیم منظورمان فرهنگ دینی تکیه بر ارزشهای دینی، الهی و قرآنی است و به همین دلیل در برنامههای اول و دوم و پنجم و ششم توسعه سازمانها و ادارات را مجبور کردیم تا برای کلیه برنامههای خود پیوست فرهنگی ارائه کنند.
وی تاکید کرد: هرچند که با معضلاتی روبرو هستیم، اما نهادهایی که پیوست فرهنگی دارند پیشرفتهای خوبی داشتند.
نماینده مجلس تصریح کرد: در طول این سالها ۲۹۱۶ قانون در تمام بخشهای مجلس تصویب شده که بخش حوزه فرهنگی ۱۳۶ قانون بوده است و در حقیقت ۴.۷ دهم قوانین شامل قوانین فرهنگیست که نشان میدهد کمترین توجه به فرهنگ شده است و تعداد قوانین نسبت به کل قوانین بسیار کم است.
سالک اظهار کرد: بسیاری از مصوبات کمیسیون فرهنگی برگرفته از کنوانسیونهای خارجی باکمی تغییرات است و نشان میدهد در کمیسیونها نگاه لیبرالی وجود دارد مثلا عدهای میگفتند آخر هر مصوبهای کلمه اسلامی اضافه کنیم درست میشود.
وی در ادامه با اشاره به تعداد مصوبات فرهنگی در ادوار مجلس گفت: در دوره اول سهم حوزه فرهنگ ۳.۵ درصد از کل مصوبات، دوره سوم۱۱ مصوبه فرهنگی، دوره چهارم ۱۴ مصوبه فرهنگی، دوره پنجم ۱۹ قانون فرهنگی، دوره ششم ۲۰ قانون فرهنگی، دوره هفتم ۱۷ قانون، دوره هشتم ۱۷ قانون، دوره نهم ۷ قانون داشتهایم.
نماینده ولایی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: شورای عالی فرهنگی حدود ۳۰۰مصوبه دارد که متاسفانه اجرایی نمیشود و مشکلاتی از قبیل: عدم ضمانت اجرایی، تداخل وظایف بین دستگاهی، عدم باور بعضی مدیران نسبت به عفاف و حجاب وجود دارد.
سالک ادامه داد: امروز مسئله تهاجم فرهنگی و فصای مجازی بسیار خطرناک است؛ باید پیام رسانهای داخلی تقویت شود و مدیریت این فضا در دست ما باشد.
وی تاکید کرد: در طول چهل سال ارزشهای دینی از جمله موضوع عفاف و حجاب در زمره قوانین و مقررات کشور درآمده است و همواره ابعاد فرهنگی زندگی فردی و اجتماعی مردم دارای اهمیت شایانی در نظام قانون گذاری کشور بوده است.
انتهای پیام/