به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ،امید بن عباس مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان با اشاره به پایان اعتصاب کارگران این کارخانه اظهار کرد: کارگران کارخانه نیشکر هفت تپه مدتی در اعتصاب بودند، اما با توجه به پیگیریهایی که انجام گرفت از امروز آنها به اعتصاب خود پایان دادند.
وی افزود: از امروز رسما بر اساس پیگیریهای قبلی، دستور استاندار خوزستان و با گامهایی که در راستای تحقق مطالبات کارگران از جمله پرداخت دوماه حقوق، تمدید دفترچههای درمانی بیمه، انتصاب مدیر اجرایی کارخانه هفت تپه و اختیاراتی که از سوی مالک بخش خصوصی شرکت برای انجام کار به وی داده شد، کارگران نیشکر هفت تپه بر سر کار خود بازگشتند.
بیشتر بخوانید: کارخانه نیشکر هفتتپه بزودی آغاز به کار میکند / 2 ماه حقوق باقیمانده کارگران پرداخت میشود
مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان تصریح کرد: برنامههای اجرایی شرکت که شامل اورهال کارخانه، برداشت محصول و تولید شکر است، از سوی مدیر اجرایی پیگیری و اجرایی خواهد شد.
بن عباس عنوان کرد: از امروز کارگران بر سر کار خود حاضر شدند و دستگاههای کارخانه را روشن کردند تا بر اساس برنامههای مدیر اجرایی جدید فعالیتهای شرکت را پیش ببرند.
وی با اشاره به کارگر بازداشت شده این شرکت نیز گفت: موضوع این کارگر بازداشتی را باید دستگاه قضایی پیگیری کند تا حق و حقوقی از کسی ضایع نشود.
بن عباس در ادامه با اشاره به تشکیل شورای اسلامی کار برای نظارت بر این شرکت گفت: دستگاههای تخصصی مثل جهاد کشاورزی، سازمان صنعت، معدن و تجارت و اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی، با حضور موثر بر فعالیت این واحد تولیدی نظارت خواهند داشت.
بن عباس تاکید کرد: طرفین این شرکت، از جمله مالکین، مدیران و کارگران باید در چارچوب قوانین و مقررات مطالبات خود را مطرح کنند، زیرا هر کسی حد و حدودی دارد و باید در آن چهارچوب فعالیت کند.
کیومرث کاظمی قائم مقام مدیر عامل جدید شرکت نیشکر هفت تپه گفت: کارگران این شرکت پس از 27روز تعطیلی ، با توافق حاصل شده با کارفرما از امروز یکشنبه بر سر کار خود برگشته و فعالیت خود را از سر گرفتند.
وی با بیان اینکه تمام واحدهای مختلف اداری، صنعتی، ترابری، کوره بخار، بازرگانی، آسیاب ها و تولید و تعمیرات فعالیت خود را آغاز کرده اند، افزود: با پایان تجمع و اعتراضات کارگری، کوره بخار ، آسیاب و کارخانه شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه روشن شده و به حرکت در آمدند.
کاظمی ادامه داد: همچنین عملیات برداشت نیشکر از مزارع نیز بزودی آغاز خواهد شد.
وی افزود: سطح زیرکشت نیشکر دراین شرکت حدود هفت هزار و600هکتار است که پیش بینی برداشت حدود 350هزار تن نیشکر از آن می شود
به گفته وی حدود 35هزار تن شکر سفید ازاین سطح زیر کشت تولید و روانه بازار می شود.
عدنان غزی فرماندار شوش نیز دراین رابطه گفت:حدود 13میلیارد ریال هزینه اورهال این کارخانه است که حدود 95 درصد کارخانه نیز نوسازی و بازسازی شده است.
عدنان غزی گفت: به محض اینکه فعالیت کارخانه از سر گرفته شود ظرف 2 یا سه هفته آینده نیز دوماه حقوق باقی مانده کارگران نیز پرداخت می شود.
کارگران در اعتراض به پرداخت نشدن چهار ماه حقوق و پاداش ،حق بیمه و طبقه بندی مشاغل و نیز برای مطالبه بازگشت کارخانه به بخش دولتی دست از کار کشیده بودند.
حدود پنج هزار نفر از طریق فعالیت در شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه در شمال استان خوزستان امرار معاش می کنند.
کشت و صنعت هفت تپه ، قدیمی ترین کارخانه تولید شکر از نیشکر در کشور است که نیم قرن از تاسیس آن می گذرد و طبق اصل 44 قانون اساسی اواخر سال 1394 از سوی سازمان خصوصی سازی از چرخه دولتی خارج و به بخش خصوصی واگذار شد.
جمعیت کارکنان شاغل در این شرکت بزرگ تولید شکر به صورت رسمی ، پیمانی ، قراردادی و پیمانکاری در بخش های مختلف پنجهزار و 500 نفر اعلام شده است.
شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه با 24 هزار هکتار وسعت اراضی و کارخانه در 15کیلومتری شهر شوش در شمال استان خوزستان واقع است.
شرکت نیشکر هفت تپه یکی از بزرگترین کارخانه های استان خوزستان و کشور است که نقش مهمی در تولید ، اشتغال و کشاورزی منطقه دارد.
انتهای پیام/ی
دوستم از ساعت ۶ صبح میره سر کار تا ۷ شب کارگری در کارخانه اصفهان ،میبینم که سختشه خانمش گفته تو همش سر کاری و درخواست طلاق داده...
مردي سيگار به دست بدون وسايل ايمني پشت دستگاه تراشكاري