به گزارشگروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اواسط سال ۹۳ با رسانهای شدن ماجرای تخلف تحصیلی "حسین فریدون" برادر رئیسجمهور برای پذیرش در مقطع دکترای دانشگاه پردیس شهید بهشتی تهران کمیتهای در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در همین زمینه تشکیل شد و ۳ عضو این کمیسیون مسئول پیگیری این موضوع شدند.
پس از تدوین گزارش، محمد جواد ابطحی یکی از اعضای این کمیته ۳ نفره اعلام کرد که تخلف در این پرونده محرز شده، اما بهدلیل اختلافاتی که میان تیم ۳ نفره وجود دارد، مستندات در اختیار محمد مهدی زاهدی رئیس کمیسیون قرار گرفته تا جمعبندی نهایی را ارائه کند.
بیشتر بخوانید: ماجرای تحصیل رانتی « حسین فریدون»/ کدام اساتید از حضور در جلسه دفاع فریدون سر باز زدند!؟+تصاویر
در ۲۹ خرداد سال جاری با برگزاری انتخابات اعضای هیئترئیسه کمیسیون آموزش و تحقیقات محمدرضا عارف رئیس فراکسیون اصلاحطلبان مجلس جایگزین زاهدی بهعنوان رئیس شد و با این تغییر و تحولات پرونده تحصیلی برادر رئیسجمهور در اختیار عارف قرار گرفت تا وی جمعبندی نهایی را انجام دهد و نتیجه را برای تعیین تکلیف ارائه کند که تاکنون از اعلام نظر درباره این پرونده خودداری کرده است.
در همین حال جواد ابطحی عضو کمیته ۳ نفره بررسی پرونده تحصیلی حسین فریدون برادر رئیسجمهور در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اعضای این کمیته ۲ گزارش در این زمینه تهیه و به کمیسیون ارائه کردهاند، گفت: به دلیل اختلاف نظرهایی که در گزارش وجود داشت این گزارشها تا تعیین تکلیف نهایی مسکوت مانده بود.
وی با ابراز اینکه "بنده بهتنهایی گزارشی را تدوین کرده بودم و آقای قمی بهعنوان رئیس کمیته نیز گزارشی در این زمینه تدوین کردهاند"، ادامه داد: اخیراً آقای خانلری دیگر عضو کمیته طی نامهای به محمدرضا عارف رئیس کمیسیون آموزش مجلس خواستار تعیین تکلیف این موضوع شده است.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس تصریح کرد: آقای عارف نیز دستور داده تا گزارشها بار دیگر بررسی و طی چند روز آینده گزارش واحدی در این زمینه تدوین و در اختیار کمیسیون قرار داده شود.
منبع: تسنیم
انتهای پیام/