مجری طرح پژوهشی"بررسی و اجرای روش‌های مختلف بازیافت پسماند در واحد‌های مسکونی و آموزشی سبزوار" گفت: هدف از اجرای این طرح فرهنگ سازی و آموزش مردم در امر بازیافت و کاهش پسماند است.

بررسی و اجرای روش‌های مختلف بازیافت پسماند در سبزواربه گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، قاسم ذوالفقاری عضو هیئت علمی گروه علوم و مهندسی محیط زیست دانشگاه حیکم سبزواری و مجری طرح گفت: طرح توسط دانشگاه حکیم سبزواری به عنوان مشاور پژوهشی و سازمان مدیریت پسماند شهرداری سبزوار با هدف فرهنگ سازی و آموزش مردم در امر بازیافت و کاهش پسماند به طور اختصاصی در مناطق هدف سازمان بازآفرینی، با استفاده از روش‌های مختلف به عنوان کارفرما اجرا می‌شود.
 

وی افزود: به منظور تحقق هدف‌های تعیین شده در"سند ملی توانمندسازی و ساماندهی سکونت گاه‌های غیررسمی" مصوب ۱۳۸۲ هیات وزیران و نیز "سند ملی راهبردی احیا، بهسازی و نوسازی بافت‌های فرسوده و ناکارآمد شهری" مصوب ۲/۷/۹۳ هیات وزیران، در این طرح سکونتگاه‌های غیررسمی سبزوار به عنوان محله‌های پایلوت انتخاب شدند.


ذوالفقاری با اشاره به اینکه شرایط محیط زیست سکونت گاه‌های غیر رسمی به واسطه عواملی همچون مسایل اقتصادی و اجتماعی متفاوت از سایر مناطق است، گفت: در این طرح توجه جدی به شرایط محیط زیست سکونت گاه‌های غیر رسمی شده است و بیش از ۳۰ هزار واحد مسکونی و صد واحد آموزشی زیر پوشش این فعالیت علمی با مطالعات آماری قرار می‌گیرند.


عضو هیئت علمی گروه علوم و مهندسی محیط زیست دانشگاه حکیم سبزواری تصریح کرد: بررسی علمی تاثیر روش‌های مختلف تفکیک، کارآیی آن‌ها و مطالعه توجیه اقتصادی از اهداف مهم در این پروژه است.


وی درارتباط با اینکه پنج نفر از دانش آموختگان دانشگاه حکیم سبزواری در طرح مشارکت دارند،گفت: ارائه بروشور‌های آموزشی، کیسه‌های تفکیک، تهیه فرم مشترکین، تکمیل فرم اشتراک تفکیک پسماند در هر بخش از دیگر خدمات ارائه شده در این طرح می‌باشد.
 

مجری این طرح گفت: تجربه کشور‌های صنعتی در زمینه بازیافت مواد از زباله‌های شهری نشانگر این بوده است که یکی از بهداشتی‌ترین و اقتصادی‌ترین روش‌های بازیافت زباله‌های شهری، جداسازی زباله در محل تولید (تفکیک از مبدا) می‌باشد که شامل جداسازی مواد قابل بازیافت (پسماند‌های خشک) در مبادی تولید زباله مثل خانه، آپارتمان مدرسه، بازار و شرکت است.
 

انتهای پیام//آ. ف



بررسی و اجرای بیش از ۳۰ هزار واحد مسکونی در روش‌های مختلف بازیافت پسماند

برچسب ها: محیط زیست ، پسماند
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.