آیت الله یزدی گفت:رازداری در امر مشاوره یکی از مصادیق مهم امانت در حوزه فعالیت‌های حقوق‌دانان و قضات است.

به گزارشگروه استان های  باشگاه خبرنگاران جوان از قم، آیت‌الله محمدیزدی صبح امروز در همایش دوره تکمیلی حقوق‌دانان تراز انقلاب اسلامی که در سالن همایش‌های مجتمع یاوران مهدی (عج) برگزار شد،گفت: اعتبار هر حکومت و سیستم تا حد بسیار زیادی وابسته به اعتبار دستگاه قضایی است، اعتبار دستگاه قضایی نیز وابسته به نظرات قضات و افرادی است که نظرات آن‌ها در تصمیم نهایی تأثیر دارد.

وی اضافه کرد:حقوق‌دانان باید از فرصت مسئولیت به نحو شایسته‌ای استفاده کنند، همان‌طور که امروز درباره عملکرد قضایی گذشتگان داوری می‌شوددرباره عملکرد قضات کنونی نیز آیندگان داوری خواهند کرد، رازداری یکی از ویژگی‌های اساسی حقوق‌دانان تراز انقلاب اسلامی است.

آیت‌الله یزدی با اشاره به حساسیت امر قضاوت اشاره کرد: قضات باید در لحظه‌های تنهایی و آرامش به‌صورت دقیق و با در نظر گرفتن اصل انصاف و عدالت بر آرای صادره نظر مجدد کرده و از اتقان و درستی کامل آرای صادرشده یقین و مطمئن شوند.

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه تصریح کرد: اسرار افراد امانتی در بین قضات است، قاضی نباید بر مبنای سفارش و توصیه‌های برخی افراد اقدام به صدور حکم کند.

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه با اشاره به اهمیت رازداری و امانت در امر قضاوت عنوان کرد: قضات باید در حفاظت امانت و رازداری با هیچ فردی تعارف نداشته و در حفظ اسرار مهم فردی و کشوری فرد امین و قابل‌اعتمادی باشند، رازداری در امر مشاوره یکی از مصادیق مهم امانت در حوزه فعالیت‌های حقوق‌دانان و قضات است.

عضو فقهای شورای نگهبان بیان کرد: قضات باید صدور حکم را دقیقاً بر مبنای عدالت و به‌دوراز هرگونه تمایل شخصی، حزبی و گروهی صادر کنند، پاسداری از حقوق مردم نعمت بزرگی بوده که خداوند آن را به قضات عطا کرده است.

وی افزود: حقیقت این بوده که هوای نفسانی در هر مسئله‌ای ممکن است واردشده و صدور رأی را با چالش‌های جدی روبه‌رو کند، صدور رأی بر مبنای عدل و عدالت مهم‌ترین مطالبه و انتظاری بوده که از حقوق‌دانان و قضات می‌رود.

انتهای پیام/ح

قاضی نباید بر مبنای سفارش و توصیه‌های برخی افراد اقدام به صدور حکم کند‌

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار