به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، رضا ملک زاده معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت در مراسم رونمایی از ۶ محصول دانش بنیان حوزه سلامت با تاکید بر اینکه مراحل تولید این ۶ محصول در داخل کشور صورت گرفته است، گفت: براساس آزمایش های مختلف در مراحل متعدد و مطالعات تحقیقاتی که بر روی انسان انجام شده است، مشخص شد که این داروها در درمان بسیار موثر هستند.
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، شربت خوراکی ژل رویال از گروه محصولات طب سنتی را یکی از ۶ محصول دانش بنیان معرفی کرد و گفت: این شربت برای تقویت سیستم ایمنی بدن و کاهش ضعف و خستگی و درمان سرطان تولید شده است.
وی افزود: داروی دیگری که امروز رونمایی شد، ژل تزریق داخل مفصل هیالورونیک اسید در دو دوز از گروه محصولات دارویی است و سومین محصول نیز، پانسمان زخم بیولوژیک از گروه محصولات ملزومات پزشکی بیولوژیک برای درمان زخم بستر است، سبوسفوویر و گلاداس توویر دو ترکیب از گروه ماده اولیه داروی درمان هپاتیت C چهارمین داروی رونمایی شده است که تا امروز، ماده اولیه این دارو از خارج از کشور وارد می شد و در حال حاضر، موفق به تولید ماده اولیه آن در داخل کشور شده ایم.
ملک زاده گفت: در حال حاضر 56 استارت آپ سلامت دیجیتال، 95 استارت آپ حوزه سلولهای بنیانی، 25 استارت آپ حوزه ژنتیک شناسایی شدهاند و با شناسایی 52 شرکت دانش بنیان صادراتی، جلساتی متعدد برای سرمایه گذاری و جذب سرمایه گذار انجام گرفته است.
ملکزاده افزود: 15 آزمایشگاه آکرودیته برنامه تجهیز شده است و حمایت از آنها را برای اخذ صدور مجوز CE از شرکتهای معتبر اروپا انجام و همچنین کمیته فناوری بین وزارت بهداشت و معاونت علمی و فناوری برای توسعه محصولات دانش بنیان تشکیل شده است.
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت تأکید کرد: سامانه معرفی شرکتهای دانش بنیان برای تکمیل زنجیره همکاری نزدیک دانشگاههای علوم پزشکی و سایر علوم پزشکی در توسعه فناوریهای سلامت راه اندازی شده است و تأکید جدی بر اخذ جوازنامههای استاندارد و تولید محصول با کیفیت بالا داریم.
وی گفت: حمایت از بازارسازی محصولات دانش بنیان با رونمایی از تولیدات در وزارت بهداشت 10 پله ارتقا پیدا کرده است و ایران رتبه 65 را در حوزه فناوری دنیا دارد.
ملکزاده افزود: شرکتهای دانش بنیان و استارت آپهای دانشگاهی در صندوق های نوآوری از آنها حمایت میشود که این حمایتها به صورت وام با سود کم و مدت پرداخت بالاست و این گونه اقدامات در راستای تولید محصول صنعتی از شرکتهای دانش بنیان و استارت آپهای دانشگاهی در حوزه سلامت است.
انتهای پیام/