اضافه کردن برخی از مواد غذایی به ماست باعث تغییراتی ناخوشایند می‌شود که باید از ترکیب برخی مواد با ماست خودداری کرد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، عاطفه کهنسال کارشناس تغذیه دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز با اشاره به اینکه برخی افراد ماست‌های طعم‌دار و ترکیب ماست و میوه را مصرف می‌کنند، گفت: اضافه کردن برخی مواد به ماست علاوه بر اینکه طعم مطلوب ماست را تغییر می‌دهد، فواید ماست را کاهش داده و کالری آن را زیاد می‌کند.

وی بیان کرد: برخی از افراد بسیاری مواد را برای خوش طعم کردن ماست به آن اضافه می‌کنند که دارای مواد قندی بوده و حجم کمی دارد، اما پرکالری و انرژی زا است.

کارشناس تغذیه دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز تصریح کرد: مغز‌ها و آجیل‌ها، میوه‌های خشک شده، عسل، نارگیل رنده شده و تخم کتان از جمله موادی هستند که نباید با ماست ترکیب شوند، زیرا عسل شیرین است و اضافه کردن آن به ماست علاوه بر شیرین شدن ماست کالری آن را بالا می‌برد.

کهنسال ادامه داد: با وجود اینکه حجم و ظاهر میوه‌های خشک‌شده کوچک است، و دارای قند و بالایی هستند که با اضافه کردن میوه خشک به ماست باعث زیاد شدن کالری در بدن می‌شود که در نهایت چاقی و برخی بیماری‌های دیگر را به همراه دارد.
انتهای پیام/ت

خودداری از اضافه کردن برخی مواد به ماست

برچسب ها: اخبار سلامت ، تغذیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار