به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازآبادان ،بیژه ربیعی معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری آبادان امروز در جلسه بررسی مشکلات صادرکنندگان به عراق از مرز شلمچه که با حضور سرکنسول ایران در بصره و در محل اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی آبادان برگزار شد، گفت: هر قدر در مرزهای ما رونق کسب و کار و درآمد پایدار بیشتر باشد بدون شک مرزهای ما امن تر خواهد بود و موضوع احداث گذرگاه اروند کنار به عراق نیز در همین راستا دنبال و انجام می شود.
وی افزود: شهرهایی که رونق کسب و کار و تعلق خاطر به سرمایه بیشتر باشد، مردم ماندگارتر هستند و نمود عینی آن را ما در دوران دفاع مقدس شاهد بودیم که مردم شهرهای آبادان و خرمشهر برای حراست از آنچه داشتند در شهر ماندند و با دشمن مقابله کردند.
معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری آبادان گفت: برای افزایش ضریب امنیتی در استان خوزستان باید رونق اقتصادی ایجاد کنیم که البته در این باره با مشکلاتی نیز مواجه می شویم که به طور حتم با تعامل و تلاش مداوم قابل حل هستند.
ربیعی افزود: نگاه دولت و استاندار خوزستان آن است که اقتصاد شهرهای آبادان و خرمشهر متحول شود که اعلام این دو شهر تحت عنوان منطقه آزاد اروند بر اساس همین نگاه انجام شده است.
وی با تاکید بر لزوم ایجاد گذرگاه آبی مشترک با عراق در اروندکنار گفت: با فعال شدن این آبراهه مشترک، فعالیت تجاری علاوه بر شلمچه در اروندکنار هم گسترش پیدا می کند، اکنون در حال تهیه طرح توجیهی این پروژه برای ارائه به بالادست برای پیگیری و اجرای آن هستیم.
معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری آبادان ، حضور سرکنسول ایران در بصره را در آبادان از دسته نگاه های حمایتی مسئولان به حوزه اقتصادی منطقه خواند و گفت: بیکاری بخش اعظم مراجعات مردمی به ما را تشکیل می دهد که به طور قطع با فعال سازی مرز تجاری اروندکنار از حجم مراجعان با موضوع بیکاری، کاسته می شود.
ربیعی افزود: قرارداد ایجاد یک شهرک صنعتی مشترک را با طرف عراقی منعقد کرده ایم که باید شهرک های صنعتی و بخش خصوصی تا پایان نیافتن زمان این قرارداد که یک ساله است، در این باره پیش بیایند، باید در چارچوب تفاهم نامه هایی که ایجاد می شود، تشریک مساعی نیز صورت گیرد.
انتهای پیام/ د