علی کفاشیان به عنوان یکی از مدیران فدراسیون علی رغم نتایج ضعیفی که در طول فعالیت خود در فدراسیون فوتبال کشورمان کسب کرده هنوز راضی به کناره گیری نیست.

به گزارش خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، علی کفاشیان، یا بهتر بگوییم قهرمان ملی روزهای دور که در حال حاضر بازیکن بلند قامت مثلث هجومی پست مدیریت فدراسیون فوتبال کشورمان است، با وجود کسب نتایج ضعیفی که در دوران ورزشی خود کسب کرده است راضی به جدایی از صندلی ریاست نیست و کمیته فوتسال کماکان وی را تحمل می کند.

کفاشیان سابقه پست های مدیریتی در بانک مرکزی، کمیته المپیک و همچنین بسیاری از فدراسیون های ورزشی کشورمان را دارد و خود قهرمان رشته دو میدانی در ماده های 110 متر و 400 متر با مانع بوده است.

علی کفاشیان در روزهای مدیریتی اش در فدراسیون فوتبال عملکرد قابل قبولی نداشته است و کارنامه او در این پست مدیریتی چندان درخشان نیست.

به گفته خودش او در سال ۱۳۸۶ در حالی که رقیبش یعنی محمد علی آبادی از انتخابات کناره گیری کرده بود، به صورت تحمیلی و به اشتباه به عنوان رئیس فدراسیون فوتبال کشورمان انتخاب شد، انتخابی که فقط هزینه چند ساله مدیریتی روی دست بیت المال گذاشت یکی از بی خاصیت ترین دوران فوتبال ایران در دوره کفاشیان رقم خورد.

یکه تازی یک دومیدانی کار در پیست فدارسیون فوتبال

کفاشیان سابقه ای بیشتر از ۳۰ سال فعالیت اداری دارد و طول دوران قهرمانی او در ورزش و دوران مدیریتش در همین بخش تعادل منطقی ندارد او بیشتر از اینکه در زمین مسابقه مصاف بدهد بیشتر در پشت پرده برای ماندن در ریاست و حفظ صندلی مدیریت تلاش کرده است.

کفاشیان همچنین چندی پیش در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران اظهار کرده بود:

*  زمانیکه رئیس فدراسیون فوتبال بودم، سیاستمداران با اصرار در امر فوتبال دخالت می‌کردند و وقتی مقابلشان ایستادم، چه بلا‌هایی که سرمان نیاوردند.

* دیگر نمی‌توانم فوتبال را تحمل کنم، پس از اتمام دوره اول ریاستم از وزیر خواستم که بروم، اما دوره دوم هم به من تحمیل شد.

* برای لجبازی با خبرنگاران می‌خدم و از عصبانیت آنان خوشحال می‌شوم و بیشتر می‌خندم.
شاید همین گفته او کافی باشد تا ما به این نتیجه برسیم که او برای لجبازی در مسند مدیریتی خود قرار گرفته و در حالی که بارها از مدیریت اجباری و بر خلاف میلش در حوزه فوتبال سخن گفته است.

یکه تازی یک دومیدانی کار در پیست فدارسیون فوتبال

در دوران حضور کفاشیان در کمیته فوتسال نیز با وجود درخشش چند باره باشگاهی و تیم های ملی، این بخش از ورزش کشورمان یکی ضعیف ترین روزهای خود را تجربه کرد و بی شک با ادامه فعالیت کفاشیان این نزول ادامه خواهد داشت.

حال به بررسی چند مسئله که گویای فعالیت ضعیف او به عنوان یک مدیر ورزشی است خواهیم پرداخت:

بی برنامگی در برگزاری مسابقات بین المللی ، تحریم کمیته فوتسال ایران از سوی برزیل

چندی پیش قرار بود تا تیم ملی فوتسال برزیل در سفری به تهران دیداری دوستانه با تیم ملی فوتسال کشورمان برگزار کند اما بی برنامگی و بی توجهی مسئولان کمیته فوتسال کشورمان سبب شد تا این بازی لغو شده و برزیلی ها همچنین از برگزاری دیدار برگشت برابر تیم ملی فوتسال کشورمان منصرف شوند و مسئولان فدراسیون برزیل نیز به دلیل آن که اعضای کمیته فوتسال ایران در کار آن ها اختلال ایجاد کرده اند با فوتسال ایران قطع رابطه کردند.

حذف شمس و شمسایی ها از فوتسال

البته بی توجهی کمیته فوتسال کشورمان تنها معطوف دیدارها نیست و در بسیاری از موارد مسئولان این قسمت از ورزش کشورمان سبب شده اند تا افرادی همانند وحید شمسایی که افتخار جهانی محسوب می شوند با برخی دلایل من درآوردی از سوی مسئولان به حاشیه رفته و از همه مهمتر آقای گلی جهان را از دست بدهد و این موضوع فقط به دلیل اختلافات شخصی با شمسایی باعث شد بزرگترین عنوان جهانی فوتسال از دست ایران بپرد.

یکه تازی یک دومیدانی کار در پیست فدارسیون فوتبال

به نام لیگ برتر، به نشان لیگ ابتر

لیگ برتر فوتسال کشورمان که روزگاری مهد فوتسال آسیا شناخته می شد و موفقیت تیم هایی همانند تاسیسات دریایی زبانزد محافل بین اللملی بود، با حضور پر رنگ کفاشیان در کمیته فوتسال ایران به روزهای تیره و تاریکی تبدیل شد، روزهایی که قهرمان آسیا حالا حتی در لیگ دسته دوم فوتسال نیز توانایی فعالیت ندارد، روزهایی که لیگ برتر بانوان کشورمان از همانند ابتدا با کناره گیری 2 تیم قدرتمند همراه بود، روزهایی که تیم های قدرتمند فوتسال ایران به واسطه ندانم کاری آقایان دیگر توانایی تهیه توپ استاندارد را نداشته و به همین دلیل بسیاری از ستاره های فوتسال ایران که می توانستند در آینده به ستاره ای درخشان در این عرصه تبدیل شوند، حالا اما باید همراه با مصدومیت از گوشه میدان، شاهد رقابت باشند و یا بسیاری از بازیکنان برتر فوتسال ایران که جزء بازیکنان برتر فوتسال آسیا و جهان هستند، لیگ های چین، لبنان و برخی از تیم های آسیای شرقی را برای آینده خود انتخاب کرده تا تنها بتوانند خرج و دخل زندگی خود را تامین کنند.

البته باید منتظر بود و دید که آیا کفاشیان، به عنوان مسئول فدراسیون که بارها تنفر خود را نسبت به این ورزش اعلام رده است، در روزهای آینده رخت خود را بسته و پس مدیریتی خود را ترک می کند یا خیر؟


بیشتر بخوانید:

تاج بازهم به فدراسیون فوتبال نرفت

مجمع عمومی فدراسیون فوتبال در دهه نخست دی ماه برگزار می‌شود

ترابیان:افتتاح کانون ورزشی حقوق دانان حرکت بسیار خوبی است/در رابطه با بازنشستگی کفاشیان اطلاعی ندارم


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار