معاون برنامه ریزی و سیاستگذاری ستاد نقشه جامع علمی کشور با اشاره به اقتصاد دانش بنیان گفت: به دنبال حرکت به سمت این اقتصاد هستیم و تاسیس صندوق نوآوری شکوفایی و معاونت های مختلف برنامه ریزی برای حرکت به سمت اقتصاد دانش بنیان و تجاری سازی آن است.
وی با اشاره به اقتصاد دانش بنیان بیان کرد: ما برنامه خودرا آغاز کرده ایم اما حرکت از اقتصاد نفتی به اقتصاد علمی سخت است.
همچنین در ادامه این نشست خبری امیدوار معاون راهبری و اجرایی سازی ستاد نقشه جامع علمی کشور گفت: در فصل سوم نقشه اولیتهای ملی نوشته شده و در راستای آن سندهای مختلفی تدوین شده است.
معاون راهبری و اجرایی سازی ستاد نقشه جامع علمی کشور درباره نقشه جامع ادامه داد: در فصل ۵ نقشه جامع علمی کشور تشکیل ستاد پیش بینی شده است و به دنبال اجرایی شدن اسناد است.
امیدوار با اشاره به سند نقشه جامع علمی کشور اظهار کرد: در مقایسه با دیگر کشورهای جهان ایران موفق به کسب مقام خوبی در توسعه علمی جهان شده است و همچنین ایجاد جامعه دانش بنیان و دستیابی به آن هدف مهمی است که شاخصها و اجرایی سازی آنها در ستاد پیش بینی شده است.
وی با اشاره به آموزشهای عمومی گفت: بخشی از این آموزشها در سند تحول بنیادی آموزش و پروش و بخشی دیگر در آمایش آموزش عالی پیش بینی شده است.
معاون راهبری و اجرایی سازی ستاد نقشه جامع علمی کشور با اشاره به اسناد مختلف اظهار کرد: بخشی از اسناد در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری قرار دارند و آنها میتوانند خروجی های خوبی برای کشور داشته باشند و به توسعه کشور کمک کنند.
امیدوار افزود: ۸ هدف برای پیشرفت علمی کشور تدوین شده است که آنها به پیشبرد علمی کشور کمک میکنند.
وی با اشاره به ارتباط صنعت و دانشگاه گفت : معاونت علمی باید در این حوزه وارد شود و برنامه ریزی هایی داشته باشد تا زمانی که مراکز علم و فناوری شکل نگیرند نیازهای صنعتی ما برطرف نمیشوند و با حمایت دستگاه های دولتی باید مراکزی برای پیشبرد اهداف باید تدوین شوند
انتهای پیام/