پژوهشگر فضای مجازی در توییتر خود، از دولت پرسید چرا تاکنون بر بستر پیام‌رسان‌های داخلی سرمایه‌گذاری زیرساختی شکل نگرفته است؟

چرا دولت برای سرمایه گذاری زیرساختی بر بستر پیام رسان داخلی اقدام نمی‌کندبه گزارش خبرنگار حوزه دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، آیین‌نامه اجرایی تحقق دولت الكترونیک در کشورمان مصوب شورای عالی اداری و براساس طرح توسعه کاربردی فناوری اطلاعات است؛ این آیین نامه مربوط به سال 81 است. بر اساس این آیین نامه دولت مکلف به ارائه خدمات غیرحضوری به مردم در راستای بهبود کیفیت، کاهش هزینه‌ها و گردش سریع اطلاعات بین دستگاه‌های اجرایی شد. چندین سال از تدوین این آیین نامه گذشته است اما هنوز کشورمان نتوانسته وضعیت قابل‌قبولی در بخش دولت الکترونیک به دست بیاورد.

سید علیرضا آل داوود پژوهشگر ارشد فضای مجازی و رسانه پستی را در حساب کاربری خود خطاب به امیر ناظمی معاون وزیر ارتباطات و ‏رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران منتشر کرد. او در این پست از کره جنوبی نام برد و از موفقیت این کشور در بخش ‌های مختلف نوشت و البته از دولت سوال کرد چرا تاکنون در دولت سرمایه گذاری زیرساختی برای ارائه خدمات دولت الکترونیک بر بستر یک پیام رسان داخلی انجام نشده است؟

آل داوود در حساب کاربری توییتری خود نوشت:

کره جنوبی یک مدل موفق پیش چشم وزیر جوان و دوستانش در راه اندازی شبکه زیر ساخت ملی اطلاعات و ارائه خدمات بر بستر پیام رسان است.

چرا دولت آقای روحانی برای سرمایه گذاری زیرساختی و ارائه خدمات دولت الکترونیک بر بستر یک پیام رسان داخلی اقدام نمی‌کند

چرا دولت برای سرمایه گذاری زیرساختی بر بستر پیام رسان داخلی اقدام نمی‌کند

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
سید حسین کاظم پور
۰۹:۰۹ ۱۹ آذر ۱۳۹۷
مردم با این روش هر روز گرفتار این اداره و اون اداره هستند و تمرکزی برای کار و فعالیت سازنده ندارند چرا که از بستر فضای مجازی برای ارائه خدمت استفاده نمی شود با تهیه بانک اطلاعاتی کاملی از شهروندان و نیز لینک تمامی ادارات و نهادهای خدمات دهنده خصوصی ، تعاونی و دولتی می توان 95 درصد از مراجعات مردم به ادارات را حذف نمود و اثار مثبت حذف این رفت و آمدها غیر ضرور به ادارات و نهادها را می توان در ارتقاء کیفت زندگی مردم و حفاظت بیشتر از محیط زیست و منابع طبیعی و کاهش هزینه های دولت به وضوح مشاهده کرد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۲۴ ۱۹ آذر ۱۳۹۷
درست میگه ، اطلاعات چی شد؟ اینترنت پاک و امن و ارزان چی شد ؟
Iran (Islamic Republic of)
میثم
۰۸:۱۸ ۱۹ آذر ۱۳۹۷
کسی حواسش نیس!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۳۸ ۱۹ آذر ۱۳۹۷
عجب!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۲:۵۸ ۱۹ آذر ۱۳۹۷
اگر این کار انجام بشه ترجیح میدم برم روستا زندگی کنم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۴۳ ۱۸ آذر ۱۳۹۷
از دولت انتظارات فوق العاده اي داريد