اگر تا به حال آبگوشت لوبیا سفید قمی  نخورده اید پیشنهاد ما به شما خواندن این طرزتهیه آبگوشت قمی در این بخش از باشگاه خبرنگاران جوان است.

طرز تهیه آبگوشت قنبید /آبگوشت محلی قم به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  قم نیز مانند بسیاری از شهرهای ایران غذاهای محلی و به خصوصی دارد که بایستی برای یک بار هم شده آن ها را درست کرده و نوش جان کنید. از جمله این غذاهای خوشمزه و لذیذ و البته متفاوت آبگوشت قنبید قمی است که دستور تازه و متفاوتی از سایر آبگوشت ها دارد. 

قمنبیت به معنی نبات قم بوده و اهالی قم به علت شوری آب این شهر و خاصیت قمنبیت(کلم قمری) در نابودی املاح مضر از کلیه های بدن در برخی از غذاهایشان مانند آبگوشت و پلوها از کلم قمری استفاده می کنند. ما نیز در این مقاله آشپزی از باشگاه خبرنگاران جوان سعی کرده ایم ساده ترین طرز تهیه آبگوشت قنبید ( محلی قم) را به شما آموزش دهیم، همراهمان باشید.

برای تهیه آبگوشت محلی قم به چه موادی نیاز داریم؟

 پیش از هر چیزی در آشپزی لازم است که مواد لازم جهت پخت و تهیه غذا را آماده کنید و سپس اقدام به آماده سازی غذا کنید.

آبگوشت لوبیا سفید به عنوان غذای محلی قم هم نیاز به یک سری مواد اولیه دارد که عبارت است از؛

  • ۱عدد پیاز
  • ۲ عدد کلم قمری درشت( قنبید)
  • ۲۰۰ گرم لوبیا سفید
  • ۱۰۰ گرم گندم پوست کنده
  • ۵۰۰ گرم گوشت گوسفندی
  • ۱ قاشق سوپ خوری پودر لیموعمانی
  • ۲ قاشق سوپ خوری رب گوجه فرنگی
  • به مقدار دلخواه زردچوبه و ادویه کاری و نمک

حتما بخوانید: آبگوشت سنتی قم ثبت ملی شد!


طرز تهیه آبگوشت قنبید /آبگوشت محلی قم


حتما بخوانید: طرز تهیه آبگوشت بادمجان 


طرز تهیه آبگوشت محلی قم ( آبگوشت قنبید)

مرحله اول

در اولین قدم بایستی پیاز را خرد کرده و در مقداری روغن تفت دهید.

مرحله دوم

ادویه را به همراه رب گوجه فرنگی به پیاز اضافه کرده و آن ها را به خوبی هم بزنید.

مرحله سوم

لوبیا سفید و گندم را که از قبل به مدت ۱۲ ساعت خیسانده اید به مواد اضافه کنید.

مرحله چهارم

این مرحله نوبت به اضافه کردن گوشت ها به مواد می رسد و آن ها را با مواد قاطی کنید.

مرحله پنجم

کلم قمری ها( قنبید) را پوست کنده و به صورت قاچ به بقیه مواد اضافه کنید.

مرحله ششم

آب را به میزانی که روی همه مواد را بگیرد به قابلمه اضافه کنید. بهتر است میزان حرارت ملایم باشد تا تمامی مواد به خوبی بپزند.

مرحله هفتم

نمک را نیز در اواسط پخت به مواد اضافه کرده و بعد از آن در انتهای کار  پودر لیمو عمانی را اضافه کنید.

مرحله هشتم

وقتی که طعم و مزه لیمو عمانی به خورد همه مواد رفت و تمامی مواد به خوبی پخته شد آبگوشت محلی قم را از روی حرارت برداشته و آماده سرو کنید.


حتما بخوانید: ثبت ملی آبگوشت سنتی شهرستان اهر 


طرز تهیه آبگوشت قنبید /آبگوشت محلی قم


حتما بخوانید: صادرات سوپ و آبگوشت میلیاردی به جهان 


نکات طرز تهیه آبگوشت قنبید

۱_خیساندن لوبیا سفید ها و گندم ها نفخ آن ها را  گرفته و از ناراحتی معده جلوگیری می کند.  هم چنین بهتر است که آب را چند باری عوض کنیم تا سریع تر پخته شوند.

۲_گوشت سر دست گوسفند با استخوان برای ایجاد طعم بهتر و لذیذ جهت تهیه آبگوشت قنبید توصیه می شود.

۳_کلم قمری را می توان زمان نیم پز شدن مواد دیگر به آبگوشت قنبید اضافه کرد.

۴_ بعد از اضافه کردن لیمو عمانی فقط۱۰ دقیقه آبگوشت محلی قم روی حرارت بماند. توجه داشته باشید اگر لیمو عمانی را زودتر بریزید مانع پخت بهتر و کامل گوشت و کلم می شود.

۵_آب آبگوشت قنبید را برای تیلیت سرو کرده و نوش جانتان کنید.

امید که این غذا را با طرز تهیه گفته شده در خانه تان پخته و از خوردنش لذت ببرید. آبگوشت قنبید از لذیذترین آبگوشت های ایرانی  است که طرفداران زیادی دارد. 

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.