سرپرست اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه گفت: درراستای تامین سلامت فرآورده‌های خام دامی استان عرضه فرآورده خام دامی ناسالم خط قرمز دامپزشکی است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ،امید حاج محمدی سرپرست اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه گفت: درراستای تامین سلامت فرآورده‌های خام دامی استان دامپزشکی علاوه بازرسی‌های روزانه هر ماه گشت‌های مشترکی با دیگر دستگاه‌های ذیربط مانند تغزیرات، مرکز بهداشت و اجرائیات شهرداری و .. را در دستور کار قرار داده است و عرضه فرآورده خام دامی ناسالم خط قرمز دامپزشکی است.

وی بر هماهنگی و هم افزایی ادارات ذیربط برای برقراری گشت‌های مشترک بر بازار و تامین هرچه بیشتر بهداشت فرآورده‌های خام دامی در استان تاکید کرد و افزود: گشت‌های مشترک حتما هر ماه باید برگزار شود.

وی با بیان اینکه سلامت و بهداشت گوشت برای عموم دارای حساسیت ویژه‌ای است اظهار داشت: برگزاری کلاس‌های توجیهی و آموزشی برای متصدیان رستوران‌ها و مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی به منظور افزایش سطح دانش متصدیان و به تبع آن تامین هرچه بیشتر بهداشت فرآورده خام دامی برگزار خواهد شد.

حاج محمدی در ادامه بیان داشت: همه کشتار‌های دام سبک و سنگین و همچنین مرغ می‌بایستی در کشتارگاه و تحت نظر بازرسین بهداشتی دامپزشکی و روحانیون ناظر ذبح شرعی انجام شود این کار برای حفظ سلامت مصرف کننده، لازم و ضروری است.

مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه همچنین گفت: به دلیل وجود هزینه‌های کارگر، آب و برق و ... در کشتارگاه ها، قیمت گوشت استحصالی از کشتارگاه‌ها نسبت به کشتار‌های غیر مجاز خیابانی بالا می‌رود، ولی نباید فراموش کرد که این هزینه به ظاهر اضافی را صرف تامین سلامت خود کرده ایم و به نوعی یک پس انداز است.

حاج محمدی همچنین با اشاره به کشتار غیر مجاز مرغ در شهرک‌های حاشیه شهر کرمانشاه افزود: برخورد با اینگونه کشتار‌ها تا زمانی که خود مردم خریدار آن هستند بسیار دشوار خواهد بود و تنها راه مقابله با آن هم افزایی برون بخشی با دستگاه‌های ذیربط در جهت ریشه‌ای حل کردن موضوع است.

مدیر کل تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه نیز در این دیدار، انجام نظارت دقیق بهداشتی در راستای حفظ سلامت مردم را اولویت کاری همه ارگان‌ها فارغ از مسئول بودن یا نبودن دانست و گفت: حفظ سلامت جامعه یکی از مهم‌ترین اولویت‌های کاری سازمان تعزیرات حکومتی است.

داریوش جودکی با اشاره به بالا بودن قیمت گوشت بیان داشت: این گرانی‌ها افراد سود جو را برای تخلف وسوسه می‌کند و به همین دلیل بر افزایش نظارت‌ها و بازرسی‌ها تاکید می‌شود.

وی همچنین با بیان اینکه پلمپ فروشگاه‌ها و بستن رستوران‌ها زیبنده استان نیست خواستار برگزاری بیشتر کلاس‌های آموزشی و ترویجی ویژه قصبان و صاحبان کشتارگاه‌ها و مراکز عرضه در کل ایام سال شد.

جودکی همچنین در کنار آموزش و تشدید نظارت‌ها بر مراکز عرضه فرآورده خام دامی برخورد قاطع با متخلفان بهداشتی به منظور به مخاطره انداختن سلامت مردم تاکید کرد .

 

 

انتهای پیام/د

تامین سلامت فرآورده‌های خام دامی استان کرمانشاه

 

برچسب ها: اخبارپزشکی ، سلامت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.