به گزارش خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، انوشیروان محسنی بندپی سرپرست سازمان تامین اجتماعی و رئیس سازمان بهزیستی کشور در حاشیه جلسه کمیته کشوری هماهنگی مراکز ماده ۱۶ (معتادان متجاهر) اظهار کرد: این جلسه چهار مورد را تصویب کرد که یکی از آنها ایجاد ۱۰ مرکز جامع صیانت، توانمندسازی و اجتماع پذیری معتادان متجاهر از سوی بسیج بود.
رئیس سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه براساس این مصوبه ۱۰ مرکز با ظرفیت نگهداری چهار هزار معتاد متجاهر ایجاد خواهد شد، افزود: دو مرکز با ظرفیت دو هزار نفر در تهران و دو هزار نفر نیز در ۸ استان کشور ایجاد خواهد شد.
وی با بیان اینکه براساس مصوبه این جلسه افرادی که می خواهند برای نگهداری معتادان متجاهر، مراکز نگهداری ایجاد کنند باید با دارا بودن شروط لازم، مجوز را از سازمان بهزیستی دریافت کنند و نسبت به استاندارد سازی مراکز اقدام کنند، ادامه داد: مصوبه دیگر جلسه امروز نظارت سازمان بهزیستی بر عملکرد این مراکز بود که براساس قانون باید بهزیستی نظارت کافی و فعالیت و نحوه نگهداری و درمان معتادان متجاهر در مراکز داشته باشد.
رئیس سازمان بهزیستی کشور عنوان کرد: همه مراکز باید شرایط و ضوابط لازم را رعایت کنند در غیر این صورت مجوز آنها به مشکل برمی خورد و در نهایت لغو خواهد شد.
سرپرست سازمان تامین اجتماعی درخصوص بسته حمایتی دولت گفت: بخش اول ارائه بسته حمایتی که مربوط به مددجویان بهزیستی و کمیته امداد بود، به اتمام رسیده و کارکنان دولت که کمتر از سه میلیون تومان دریافتی دارند، بسته حمایتی دریافت میکنند.
وی با بیان اینکه بیمه شدگان تامین اجتماعی و مستمری بگیران هفته آینده این بسته را دریافت میکنند، افزود: سازمان هدفمندی یارانه ها، اعتبار مورد نیاز برای بسته حمایتی بیمه شدگان تامین اجتماعی با حقوق کمتر از سه میلیون تومان را اختصاص داده و بسته حمایتی مستمری بگیران را نیز ما پرداخت میکنیم.
رئیس سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه اعتبار این امر تخصیص داده شده و چنانچه همزمان با حقوق آنها باشد به طور میانگین ۲۰۰ هزار تومان به حقوق مستمری بگیران اضافه می شود، افزود: اگر زمان پرداخت این بسته حمایتی زودتر از حقوق آنها بود، آن را به طور جداگانه به حسابشان واریز می کنیم.
وی در خصوص افزایش ۵.۵ درصدی تعرفه ها در شش ماهه دوم تاکید کرد: براساس شورای عالی بیمه قرار شده تعرفه شش ماهه دوم بخش هایی مانند هتلینگ، حق العمل ها و تعرفه های پزشکی اورژانسی، ۵.۵ درصد افزایش پیدا کند که البته به مردم فشاری وارد نمی شود و سازمان های بیمه گر آن را تقبل کرده اند.
محسنی بندپی گفت: قول داده ایم تا پایان آذرماه، مطالبات بیمارستان ها مربوط به سال ۹۶ را حداقل ۷۰ درصد تأمین کنیم.
انتهای پیام/
پس اونایی که درآمدشون کمتز 3میلیون تومان هستش و هنوز چیزی دریافت نکرده اند باید چیکار کنند؟
20 آذر شد!جاماندگان چیکار کنند
الوعده وفا
كافر همه را به .......
م نیست !!!فقط تهرونیهای خوشن پسته کیلو دویست هزارتومانی واسه شب یلدا می خرن تو صف وا می ستن
بیمه شدن هم بند پ میخاد که خیلی تلاش کردم نشد به نظر شما کسانی که مثل من هستن اونا چیکار کنن
خبرنگار جوان اگه نقد پذیر هستی چاپش کن
دولت باید توسط کد ملی افراد مشخص کند چه کسی بدون بیمه و بیکار هست تا بسته غذایی به آنها تعلق بگیره.
حال و حوصله این کارهارو نداره، اگه دل و حوصله کار کردن داشتند که قیمت ها بالا نمی رفت!