به گزارش خبرنگار حوزه موسیقی گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، کنسرت «عاشقانههای پاپ» با حضور امیرعباس گلاب، رضا صادقی، روزبه نعمت اللهی، سیامک عباسی، حمید حامی و مهدی یراحی ۲۴ اردیبهشت ۹۷ در دو سانس در سالن وزارت کشور برگزار شد. کنسرتی که شاید حرکتی نو در عرصهی اجرای کنسرتِ موسیقی بود. چراکه خوانندگان مشهور و محبوبِ موسیقی پاپ در یک کنسرت کنار هم به اجرای موسیقی پرداختند. دو قطعه از این کنسرت، به شکل مشترک اجرا شد. نکتهی دیگر در این اجرا، نوازندگی ارکستر سمفونیک تهران بود.
رضا تاجبخش رهبر ارکستر حمید حامی، بابک جهانبخش و چند خواننده دیگر، ایده پرداز، آهنگساز و رهبر ارکستر کنسرت «عاشقانههای پاپ» بود. او در گفتگو با خبرنگار موسیقی گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به برگزاری این کنسرت در اسفند ماه امسال گفت: ما بهار امسال یک اجرا با ۶ خواننده داشتیم. چون تجربه نخستمان در چنین سبکی بود، مشکلاتی پیش رویمان بود و به قول معروف یک جای کار میلنگید. ما نقاط ضعف را در میآوریم و در اجرای اسفند ماه با کیفیت بهتری در سالن وزارت کشور روی صحنه می رویم.
وی در خصوص ایجاد پیوند میان سبکهای متفاوت خوانندگان این کنسرت اظهار کرد: وظیفه من پیوند میان سبکهای متفاوت این خوانندههاست. البته که قرار نیست همه خوانندگان به هم بخورند. اتفاقا ما در کنسرت بعدی عاشقانههای پاپ، یک خواننده مشهور کلاسیک-سنتی، یک خواننده پاپ-سنتی و یک خواننده الکترونیک بِه روز خواهیم داشت. این خوانندگان همه سبکهای متفاوتی با هم دارند و خط مشی آنها ارتباطی با هم ندارد.
این رهبر ارکستر ادامه داد: ارکستر سمفونیک تهران نقش پیوند این خوانندگان و موزیک هایشان را بر عهده دارد. مدیریت ارکستر برای تمامی این سبکها بر عهده من است. این کنار هم بودن با وجود تفاوت خوانندگان جذاب است. مثلا من خوانندگی حمید حامی با امیر عباس گلاب را خیلی دوست داشتم. همچنین امیر عباس گلاب با سیامک عباسی یک تک آهنگ مشترک اجرا کردند که قابل توجه بود.
تاجبخش با اشاره به افزایش همخوانی خوانندگان در کنسرت پیش روی «عاشقانههای پاپ» بیان کرد: متاسفانه در کنسرت قبلی، ترک دو تایی کم بود. ما میخواستیم بیشتر این قطعههای دو تایی را ادامه دهیم. در کنسرت پیش روی خوانندگان پاپ این همخوانی خوانندگان بیشتر اتفاق میافتد. سعی میکنیم که در بیشتر قطعات همه با هم بخوانند تا اینکه قطعات به صورت تک خواننده مانند اجرای قبل روی صحنه برود.
رهبر ارکستر حمید حامی کمبود همخوانی را نتیجه حسادت میان خوانندگان دانست و گفت: این اتفاق جذابی است که خوانندگان بدون حسودی کردن کنار هم قرار بگیرند. من تمام تلاشم این است که علاقه و محبت میان خوانندگان را افزایش بدهم؛ چراکه این روزها متاسفانه رابطهی خوبی میان موزیسینها و خوانندگان حاکم نیست.
تاجبخش در ادامه به خوانندگان کنسرت عاشقانههای پاپ اشاره کرد و گفت: همان طور که گفتم خوانندگان تلفیقی و سنتی در اجرای جدید به ما اضافه خواهند شد. چون میخواهم مخاطبان موسیقی را سورپرایز کنم، اسامی آنها را نمیگویم؛ اما یکی از دوستانم که حتماً خواهد بود، حمید حامی است.
این موزیسین در ادامه در خصوص کنسرتی که ابتدای آذرماه با رهبری ارکستر در گروه «ضرب و فوت» در فرهنگسرای نیاوران برگزار شد، گفت: من رهبری ارکستری که همگی از دوستانم بودند را بر عهده داشتم. از این اجراها کمتر برگزار شده است؛ چراکه این اجرا بی کلام بود. نوازندهها در پس پرده اجراها هستند. ما در گروه «ضرب و فوت» موسیقی الکترونیک و جاز و سازهای کوبه ای و بادی را با هم ترکیب کردیم. این سبکِ بسیار نوینی است و هر روز در دنیا پیشرفت میکند. شرایط برای برگزاری کنسرت این گروهها سخت است؛ چراکه کنسرتهای با کلام همیشه با استقبال بیشتری مواجه میشوند. گروه ضرب و فوت ۱۸ دی ماه در برج آزادی نیز به روی صحنه میرود.
انتهای پیام/