به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، اکبری مدیرعامل جمعیت هلال احمر مازندران در نشست شورای مدیران این جمعیت در رامسر گفت: فعالیت و خدمات تمامی حوزههای جمعیت هلال احمر متاثر از ماهیت داوطلبی است و پیوست داوطلبی به عنوان یک راهبرد باید برای همه بخشهای این جمعیت تدوین و در دستورکار قرار گیرد.
وی با اشاره به نقش تاثیرگذار داوطلبان در خدمت رسانی هلال احمر، افزود: یکی از حلقههای مفقوده در این راستا، فقدان شبکههای داوطلبی است.
اکبری گفت: باید به موازات ایجاد باشگاه امدادگران، شبکههای داوطلبی نیز ایجاد و توسعه یابد.
وی افزود: روح داوطلبی باید در تمامی حوزههای هلال احمر جاری باشد و برای تحقق این مهم، ایجاد شبکههای داوطلبی باید به عنوان یک راهبرد در دستورکارقرار گیرد.
اکبری با تاکید براینکه آینده جمعیت هلال احمر منوط به توسعه خدمات داوطلبی است گفت: هلال احمر سازمانی غیردولتی است و باید تلاش شود تا جای ممکن اتکای این سازمان به بودجه و اعتبارات دولتی کاسته شود.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر مازندران با اشاره به ضرورت افزایش سهم فعالیتهای داوطلبی در فرایند خدمات جمعیت هلال احمر افزود: هرچه سهم خدمات داوطلبی بر سهم خدمات متکی بر بودجه دولتی پیشی گیرد، اهداف هلال احمر در راستای ارائه خدمات پایدار به جوامع هدف و نیازمند با سهولت بیشتری محقق خواهد شد و میزان تاثیرگذاری آن نیز افزونتر میشود.
وی با تاکید براینکه نباید طوری عمل کرد که مردم هلال احمر را سازمانی صرفا امدادرسان در سوانح و بحران بشناسند، گفت: باید نیکوکاری، روح مهرورزی، صلح، نوع دوستی و خدمات بشردوستانه به عنوان ماهیت خدمات داوطلبی که اساس جمعیت هلال احمر مبتنی برآن است به درستی در جامعه ترویج شود که نقش شبکههای داوطلبی در تحقق این مهم بسیار با اهمیت و برجسته است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمرمازندران گفت: حضور و مشارکت داوطلبان در فرایند خدمت رسانی هلال احمر باید منطبق بر تمایل و تخصص آنان باشد، افزود:لازمه این امر تشکیل شبکههای داوطلبی تخصصی در گروهها و اقشار مختلف جامعه است.
وی با اشاره به شعار امسال روز جهانی داوطلبان (داوطلبان، جوامع تاب آور میسازند)، گفت: لازمه تحقق این شعار، بی تردید تشکیل شبکههای داوطلبی تخصصی در بخشهای مختلف و همچنین تدوین پیوست داوطلبی برای تمامی فعالیتهای حوزههای جمعیت هلال احمر است.
انتهای پیام/آ