به گزارش خبرنگار حوزه دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، صبح امروز محمد جواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با انتشار پستی در حساب توییتری خود از کلاهبرداری برخی نرمافزارهای موبایلی خبر داد و به این نکته اشاره کرد که از فعالیت غیرقانونی این نرمافزارها گزارشی به پلیس ارائه خواهد شد و مبالغ دریافت شده به مردم بازگردانده میشود.
وزیر ارتباطات در توییترش نوشت:
یک شرکت، در مدت کوتاهی بیش از ۵۰۰ نرم افزار موبایلی توسعه داده است. از پوشش ادعیه تا عناوین غیراخلاقی! همه و همه برای خالی کردن جیب مشترکین تلفن همراه با سرویسهای ارزش افزوده.گزارش به پلیس برای رسیدگی بیشتر ارجاع شد.مبالغ به مردم بازخواهد گشت. #حق_الناس
روز گذشته روابط عمومی سازمان فناوری اطلاعات ایران اعلام کرده بود، برنامههای مذهبی و ادعیه و برنامههایی با عناوین مستهجن در لیست برنامههای منتشر شده وجود دارد که فقط یکی از این برنامه های آلوده که منتشر شده است بالای یک میلیون نفر کاربر دارد.
از جمله مهمترین اقدامات مخرب که توسط بعضی از توسعه دهنده های سودجو در فضای مجازی کشور در حال انجام است می توان به موارد ذیل اشاره کرد:
1- انتشار برنامههای مخفی (برنامههایی که پس از نصب آیکون خود را مخفی کرده و کاربر به سادگی قادر به حذف آنها نیست).
2- انتشار برنامههای واسط یا دانلودر که در ازای دانلود یک برنامه رایگان، کاربر را عضو سرویس ارزشافزوده میکند.
3- ارسال تبلیغات آزار دهنده و پوش نوتیفیکیشن (اغلب به منظور تبلیغ سرویسهای ارزشافزوده)
4- برنامههایی که به صورت مخفیانه و بدون اطلاع کاربر به دانلود بدافزارهای دیگر و یا برنامههایی که برای استفاده از آنها باید عضو سرویس ارزشافزوده شد، میپردازند.
5- نصب تضمینی برنامههای اندرویدی (دانلود پنهانی و نمایش صفحه نصب اپهای جدید بهصورت اجباری)
6- ارسال نوتیفیکیشن براساس اپراتور مخابراتی، موقعیت مکانی، گروه سنی، جنسیت و مدل دستگاه کاربر
7- افزایش بازدید پستهای تلگرامی و اینستاگرامی
8- نمایش پاپآپهای تبلیغاتی
9- کلیک دزدی برای بالا بردن میزان بازدید وبسایتهای مختلف
10- هدایت کاربر به صفحات و وبسایتهای مختلف، مانند وبسایتهای خدمات ارزشافزوده
انتهای پیام/