معاون سلامت اداره کل دامپزشکی آذربایجان غربی گفت: سبز شدن عضلات سینه مرغ تنها یک سندرم ناشی از کاهش خون رسانی کامل (کم خونی) به عضله عمقی سینه است که سبب تحلیل رفتگی و بافت مردگی می‌گردد و این موضوع هیچ گونه ارتباطی با عفونت و بیماری میکروبی ندارد.

دکتر سید غلامرضا ملکی معاون سلامت اداره کل دامپزشکی آذربایجان غربی در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد، گفت: در این سندرم فیبر‌های ماهیچه‌ای دچار کمبود اکسیژن می‌شوند که روی بافت ماهیچه، بویژه عضله سینه‌ای عمقی و رنگ آن تاثیر می‌گذارد (پر خونی، قرمز پررنگ تا سبز کامل مشاهده می‌شود) که بسته به شدت اثر، قسمت میانی و یا کل یکی از طرفین عضلات داخل سینه یا دو عضله را درگیر می‌نماید.

وی با اشاره به نظارت بهداشتی مستمر بازرسین بهداشتی در کشتارگاه‌های صنعتی طیور در سطح استان بر روند کشتار افزود: این عارضه در ظاهر مرغ قابل تشخیص نیست و فقط در هنگام برش و قطعه بندی ناحیه سینه قابل رویت است.

دکتر ملکی به مصرف کننده گان توصیه کرد: در صورت مشاهده این عارضه در مرغ اگر گوشت مرغ بوی نامطبوعی نداشته باشد می‌توانند قسمت تغییر رنگ داده شده را جدا سازی و بقیه را مصرف کنند چرا که عضله سبز هیچ گونه خطری برای سلامت ندارد.

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی در پایان تاکید نمود: شهروندان فرآورده‌های پروتئینی مورد نیاز خود را از مراکز مورد تایید دامپزشکی تهیه کنند و در صورت داشتن هر گونه سوال انتقاد و پیشنهاد با شبکه‌های دامپزشکی تماس حاصل نمایند.

انتهای پیام / س خ

عضله سبز رنگ درسینه مرغ برای انسان بیماری زا نیست

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.