وی با بیان اینکه به منظورکاهش جرم اقدامات متنوعی را در 7 حوزه انجام داده ایم افزود: پیشگیری دارای ابعاد و زوایای مختلفی است که هر بعد از پیشگیری در یکی از عناوین مجرمانه اداره کل معاونت پیشگیری قراردارد که ان رامورد بررسی قرار می دهد.
الفت گفت: امیدواریم اقدامات این 7 حوزه سبب کنترل و کاهش عناوین مجرمانه در حوزه های فرهنگی، اجتماعی، قضایی ، امنیتی و انتظامی و ارتقا آگاهی های عمومی شود .
معاون اجتماعی وپیشگیری از وثوع جرم قوه قضاییه افزود: ده عنوان از جرائم کهبیشترین آسیب را به جامعه وارد می کند بر اساس دستور العمل های اداره کل معاونت اجتماعی انتخاب می شود و کنترل و پیشگیری بر روی ان های اعمال می شود.
وی گفت: ده عنوان از دعواها و اختلافاتی که در دادگاه ها مطرح می شود، انتخاب می شود و به طور جدی برای پیشگیری و کنترل ان توسط اداره کل معاونت اجتماعی برای آناقدام میشود.
الفت افزود: قوه قضاییه در سطح کشور هزار 560 برنامه دارد که با همت افراد قوه قضایی هاجرا خواهد شد.
معاون اجتماعی وپیشگیری از وثوع جرم قوه قضاییه گفت: ارزیابی ها نشان داده است که آمار جرم در بعضی موارد کاهش یافته و در خیلی از قسمت ها نرخ رشد متوقف شده است .
وی اظهار کرد: رویکرد سیایت های تقویمی جمهوری اسلامی از مباحث عدالت کیفری یا سزا دادن به سمت عدالت ترمیمی ( مجازات های جایگزین حبس) که هدفش تربیت و اصلاح و باز اجتماعی کردن مجرمین و جبران خسارت بزه دیدگان و همچنین ایجاد نقش و رنگ ویژه فعالیت برای جامعه مدنی است تغییر کرده و قانون مجازات اسلامی و قانون آیین دادرسی هم رویکرد عدالت ترمیمی را به خود گرفته است.
الفت در پایان افزود: قانون مجازات های جایگزین حبس برای ترویج ظرفیت ها و به باور رساندن قضات کارگاه های متعدد و کلاس های آموزشی متنوعی با همکاری معاونت ها در سطح کشور اجرا شده است
انتهای پیام/ ط آ