در مطلب زیر طرز تهیه سالاد پاستا با ژامبون را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان ،مزیت درست کردن سالاد این است که زمان کمتری برایش صرف می‌کنید و همچنین برای سلامتی خود نیز ارزش زیادی قائل شده اید. شاید خوردن سالاد‌های تکراری برایتان خسته کننده شده باشد پس با ما باشید تا با طرز تهیه یک نوع سالاد متفاوت و خوش طعم آشنا شوید که به راحتی تهیه می‌شود.


بیشتربخوانید :طرز تهیه 17 نوع سالاد متفاوت و خوشمزه


 اگر این روزها سری به انواع رستوران های لوکس بزنید می بینید که گاها تنوع و قیمت سالاد از غذای اصلی بیشتر است. در تهیه سالاد تنوع زیادی وجود دارد و شما می توانید با کمی خلاقیت خوشمزه ترین سالاد ها را درست کنید. مزیت درست کردن سالاد این است که زمان کمتری برایش صرف می کنید و همچنین برای سلامتی خود نیز ارزش زیادی قائل شده اید. شاید خوردن سالاد های تکراری برایتان خسته کننده شده باشد پس با ما باشید تا با طرز تهیه یک نوع سالاد متفاوت و خوش طعم آشنا شوید که به راحتی تهیه می شود.

مواد لازم:

سبزیجات گریل شده یا بخارپز شده دلخواه 400 گرم (مثل گوجه، پیاز، کدو، بادنجان و فلفل دلمه ای)
پاستای فرمی 200 گرم
سیر رنده شده 4 قاشق چای خوری
ژامبون دلخواه 100 گرم (به صورت نوارهای باریک برش دهید.)
برگ بیبی اسفناج 100 گرم
پنیر پارمزان

طرز سالاد پاستا با ژامبون و سبزیجات

طرز تهیه:

1.فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و سبزیجات را در آن گریل کنید یا اگر دوست دارید از روش بخارپز استفاده نمایید، سبزیجات را بخارپز کنید.

2.در همین حال، در یک ظرف آب را به جوش آورده و پاستا را طبق دستورالعمل بسته بپزید. سپس آن را آبکش کرده و اجازه دهید خنک شود.

3.سبزیجات پخته شده را به پاستای خنک اضافه کنید. ژامبون، پنیر و اسفناج را به آن اضافه نمایید.

نکته: در صورت تمایل می توانید به این سالاد سس مایونز یا سس سزار هم اضافه کنید.

منبع: هفت گنج

انتهای پیام/

طرز تهیه سالاد پاستا با ژامبون و سبزیجات

برچسب ها: آشپزی ، تغذیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار