به دنبال بازداشت مدیر مـالی ارشد شرکت هـوآوی در کـانادا، این شرکت چینی با مشکلات جدیدی در اروپـا مواجه شده است.

دردسرهای جدید هوآوی در اروپابه گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبـرگزاری رویتـرز، پس از اعلام شرکت «اورانـژ» در فـرانسه و شرکت «دویچه تلکوم» آلمان مبنی بر بازنگری در استراتژی‌شان در خصوص همکاری با هوآوی، این شرکت چیـنی با مشکلات جدیدی در اروپا مواجه شده است.

اخیرا شرکت «اورانـژ» در فرانسه اعلام کرده است در بخش ساخت شبکه نسل آتی خود از شرکت هوآوی برای همکاری دعوت نخواهد کرد. شرکت «دویچه تلکوم» نیز اعلام کرده استراتژی خود در زمینه همکاری با تامین کنندگان را مورد بازنگری قرار خواهد داد. تغییرات اعلام شده از سوی دو شرکت پیشرو در بازارهای فرانـسه و آلمـان، که هر دو تا حدی دولتی هستند، در ادامه تـصمیم برخی متحدین آمریکا همچون استرالیا برای طرد کردن هـوآوی از ساخت شبکه های موبایل نسل پنجم به دلایل امنیت ملی، صورت گرفته است.

مقامات آمریکایی متحدان خود را مطلع ساخته اند که شرکت هوآوی در کنترل دولت چین است و تجهیزات شبکه این شرکت می تواند با مقاصد جاسوسی سایبری به کار گرفته شود. هوآوی اطمینان داده است که این نگرانی ها، بی اساس است. تنش ها با دستگیری مدیر مالی هوآوی در اول ماه دسامـبر سال جاری میلادی در کانـادا تشدید شده است. «منگ وانژو» مدیر مالی هوآوی روز سه شنبه با قید ضمانت آزاد شده و در انتظار استرداد احتمالی به آمریـکا است.

استفان ریچارد، مدیر عامل شرکت «اورانـژ» در حاشیه نمایشگاه «شو هلو» خطاب به خبرنگاران گفت: «ما قصد نداریم از هوآوی در نسل پنجم دعوت به عمل آوریم، و با شرکای سنتی مان که اریکسون و نوکیـا هستند همکاری خواهیم کرد.» وی افزود:« فکر می کنم موضوع امنیت در زیرساخت دیجیتال، مسئله ای کلیدی و کاملا قانونی است.»

مدیر عامل شرکت «اورانژ» ادامه داد: «ما کاملا درک می کنیم که مقامات تمامی کشورها و مقامات فرانسوی از موضوع امنیت بسیار نگران هستند، بنابراین ما نیز از این مسئله نگران هستیم.» شرکت هوآوی نیز در پاسخ اعلام کرده است که این شرکت در میان شرکت های تامین کننده شبکه «جی4» برای شرکت اورانژ فرانسه نبوده و در پیشنهادات «جـی5» این گروه فرانسوی حضور نخواهد داشت.

این گروه چینی افزوده است: «هوآوی تجهیزات شبکه شرکت اورانژ در خارج از فرانسه را تامین می کند و ابراز امیدواری کرده است که همچنان در «جـی5» این شرکت در خارج از فرانسه، مشارکت داشته باشد.» «دویچه تلکوم» نیز که بزرگترین گروه مخابراتی اروپا محسوب می شود، به نوبه خود اعلام کرده است طرح های مربوط به تامین کنندگان خود را با توجه به مباحث مربوط به امنیت تجهیزات شبکه چینی در آلمـان و دیگر بازارهایی که حضور دارد، مورد بازنگری قرار خواهد داد.

«دویچه تلکوم» در پاسخ به سوال رویترز تصریح کرد: «این شرکت مباحث جهـانی در مورد امنیت تجهیزات شبکه تامین کنندگان چینی را به طور جدی مورد توجه قرار می دهد.» «دویـچه تلکوم» راهبرد همکاری با چندین تامین کننده را دنبال می کند و به طور عمده به تجهـیزات اریـکسون، نوکیـا، سیسـکو و هـوآوی متکی است. این گروه آلمانی افزوده است: «با این وجود، ما استراتژی تدارکاتی خود را مجددا ارزیابی خواهیم کرد.» این تغییر بسیار مهم است چرا که تا این زمان، مقامات آلمانی در پاسخ به هشدارهای واشنگتن اعلام کرده اند که مبنای قانونی برای اخراج نمودن تامین کنندگان از ساخت شبکه نسل پنجم وجود ندارد.

گفتنی است نزدیک به نیمی از درآمدهای «دویچه تلکوم» از شعبه آمریکایی این شرکت، «تـی موبایل» که بسیار سـودآور و در حال رشد سریع است، حاصـل می شود. در همین حال، دیگر شرکت های آلمـانی فعال در بخش مخابرات، که پیشنهادات خود را برای شرکت در مجوزهای نسل پنجم آلمان در ابتدای سال دو هـزار و نوزده میلادی آماده می کنند، گفته اند که مـذاکراتشان با تامین کنندگان چینی را ادامه می دهند. شرکت «تلفونیکا دویچلند» که سومین اپراتور در آلمان می باشد و با هـوآوی و یک شرکت تامین کننده چینی دیگر به نام «زد تـی ای» ارتباط دارد، اعلام کرد:« ما مذاکرات مان را از نزدیک ادامه می دهیم.» شرکت «یونایتد اینترنت» نیز اعلام کرده است بر اساس استراتژی خود در حال مذاکره با دو تامین کننده می باشد که یکی از آنها شرکت چینی است.

سخنگوی شرکت «یونایتد اینترنت» از ارائه جزئیات درباره ماهیت تامین کننده امتناع ورزید، ولی بنابر اعلام مطبوعات، شرکت چینی مورد نظر«زد تی ای» بوده است. شرکت هوآوی نخستین تامین کننده جهانی تجهیزات شبکه است و به اعتقاد تحـلیلگران، شرکت های اپراتوری آلمان به شدت به این شرکت چینی وابسته هستند؛ این بدان معناست که برای شرکت های آلمانی، جایگزین کردن تجهیزات موجود و سـاخت شبکه های نسل پنـجم بدون حضور گروه های چینی بسیار مشکل خواهد بود. «هانـس شوتن» از دانشگاه فنی «کایزرزلوتـرن» می گوید: «چنانچه شرکـت های چینی طرد و کنار گذاشته شوند، تعداد تامین کنندگان نیز کاهـش خواهد یافت و این موضوع سبب افزایش هزینه ها خواهد شد.»

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۰۱ ۲۴ آذر ۱۳۹۷
چین با تکنولوژی پیشرفته غربیها را نابود کرده و با کارگر ارزان هم همینطور، غربیها دیگه شروع کردن به دبه در اوردن مقررات بین المللی که خودشون وضع کرده بودن دارن میزنن زیرش غربیها دارن بیکار میشن و دلیل تظاهرات فرانسه هم همینه غربیها دارن به شرقیها میبازن کم کم
Iran (Islamic Republic of)
مهدی
۱۴:۳۰ ۲۴ آذر ۱۳۹۷
هیچ کاری نمیتونن بکنن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۴۲ ۲۴ آذر ۱۳۹۷
این آمریکائیا دیگه دارن شورشو درمیارن باید بهشون نشون بدیم اگه یه دفعه دیگه کسی رو به خاطر اینکه با ما معامله میکنه رو تحریم کنن وای به حالشون
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۱۹ ۲۴ آذر ۱۳۹۷
بهانه برای جلوگیری از فروش هواوی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۵۰ ۲۴ آذر ۱۳۹۷
بخاطر دور زدن تحریمهای ایران بازداشت شده که
Azerbaijan
ناشناس
۱۱:۲۸ ۲۴ آذر ۱۳۹۷
دور زدن تحریم چه معنایی داره امیدوارم ساده نباشیم و کمی دقیق موضوع رو. بررسی کنیم . در عرصه اقتصاد رقابت های نا سالم وجود داره اروپا و امریکا پیشرفت هواوی رو نمی خواهند .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۴۱ ۲۴ آذر ۱۳۹۷
ساده نیستسم . هواوی یک شرکت ایرانی نیست سرمایه اش هم متعلق به ما نیست که مهم باشه اروپا و امریکا پیشرفتش و نخوان ببینن
آخرین اخبار