به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از وزارت نیرو؛ تاکنون در مورد بخشهای مختلف طرحهای انجام شده در بخش برق از جمله احداث نیروگاههای جدید، کاهش تلفات، روند مصرف سوخت نیروگاهها، برقدار شدن روستاها و ... اطلاعات و آمار بسیاری منتشر شده است، اما اطلاعات در مورد شبکههای جدید انتقال، توزیع و فوق توزیع ایجاد شده کمتر ارائه شده است.
بر اساس گزارشهای موجود طول خطوط انتقال و فوق توزیع برق در سراسر کشور تا پایان سال گذشته حدود ۱۲۴ هزار کیلومتر مدار بوده است که این رقم تا انتهای آبانماه سال جاری به ۱۲۵ هزار و ۵۳۵ کیلومتر مدار رسیده است.
در واقع طی یک سال گذشته بیش از هزار و ۵۰۰ کیلومتر مدار به طول خطوط شبکه انتقال و فوق توزیع کشور افزوده شده است.
بیشتر بخوانید:برنامه های وزارت نیرو برای مدیریت مصرف آب و برق
بر اساس گزارشهای موجود طول شبکه توزیع کشور نیز تا پایان سال گذشته در حدود ۷۸۲ هزار کیلومتر بوده که این رقم تا پایان مهرماه امسال از مرز ۷۹۶ هزار کیلومتر نیز گذشته است. به عبارتی در طی یک سال گذشته بیش از ۱۴ هزار کیلومتر به طول شبکه توزیع برق کشور افزوده شده است.
همچنین تعداد ترانسفورماتورهای برق کشور تا پایان سال گذشته به حدود ۶۸۷ هزار دستگاه رسیده بود که این رقم تا پایان مهرماه امسال به بیش از ۷۰۲ هزار دستگاه رسیده است. افزایش ۱۵ هزار دستگاه موجود این بخش در یک سال گذشته موجب شده تا ظرفیت ترانسفورماتورها از ۱۱۹ هزار و ۳۶۱ مگاولت آمپر به ۱۲۰ هزار و ۸۰۰ مگاوات آمپر برسد.
گفتنی است؛ ظرفیتهای پستهای شبکه انتقال و توزیع کشور تا پایان سال گذشته ۱۰۵ هزار و ۴۵ مگاولت آمپر بوده است که تا پایان آبانماه سال جاری با افتتاح پستهای جدید این رقم به ۱۰۶ هزار و ۹۳۱ مگاولت آمپر رسیده و ظرفیتی بالغ بر یک هزار و ۸۸۶ مگاولت آمپر به پستهای بخش انتقال و توزیع کشور افزوده شده است.
بر اساس برآورد صورت گرفته ظرفیت پستهای برق (انتقال و فوق توزیع) نسبت به مدت مشابه سال گذشته حدود چهار درصد افزایش پیدا کرده است.
انتهای پیام/