به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان شهباز حسن پور، سرانه آموزشی هر دانش آموز را در کشور پنج متر، در کرمان چهار متر و ۹۰ و در سیرجان ۷.۵ متر اعلام کرد و با بیان اینکه بیشترین پروژههای خیرساز طی سال جاری در شهرستانهای سیرجان و بردسیر به بهره برداری رسیده است تصریح کرد: حدود ۲۰ پروژه آموزشی خیرساز بزودی با حضور برخی وزار افتتاح و یا عملیات اجرایی آن آغاز میشود.
نماینده مردم سیرجان و بردسیر در مجلس شورای اسلامی افزود: سیرجان در گذشته نقطه تجاری استان کرمان و کشور به شمار میرفته است و جاده ابریشم در گذشته از سیرجان میگذشته و اکنون نیز در صدد احیا این جاده هستیم لذا این موضوع با برخی از اعضای نشست سران مطرح شد.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس بیان کرد: مستند راه ابریشم توسط صدا و سیمای مرکز کرمان ساخته خواهد شد و سیرجان آماده برگزاری اجلاس شهرداران شهرهای واقع در محدوده جاده ابریشم است.
حسن پور تصریح کرد: افزون بر ۵۰ درصد حمل و نقل جادهای استان کرمان در محورهای شهرستانهای سیرجان و بردسیر انجام میشود.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی افزود: طرح آزاد راه سیرجان - بندرعباس یا نطنز - بندرعباس مراحل مطالعه را میگذراند.
وی با بیان اینکه تاکنون حمل و نقل به عنوان شغل سخت و زیان آور در نظر گرفته نشده است با اشاره به اینکه۴۵ درصد جمعیت استان کرمان و ۶۷ درصد جمعیت شهرستان سیرجان تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار دارد افزود: سیرجان رتبه نخست کشور را در این بخش دارد.
حسن پور اظهار داشت: سالانه حدود ۳۲۰ هزار مهاجر خارجی و ۱۵۰ هزار مهاجر داخلی در باغهای پسته و بخش کشاورزی کرمان مشغول به کار میشوند و خشکسالی و همچنین کاهش محصول پسته حدود یک میلیون اشتغال را در استان کرمان از بین برده است.
وی ادامه داد: حدود چهار میلیون تن بار در سیرجان روی زمین مانده لذا در صدد احداث راه آهن از سیرجان تا کرمان هستیم.
وی تصریح کرد: مسیر گل گهر به بندرعباس در حال احداث است که با راه اندازی این محور هیچ کامیونی وارد شهر سیرجان نخواهد شد.
انتهای پیام/ح