به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سالاد پنیر پیش غذایی است که اغلب روی میز اردور قرار میگیرد و تنوع بالایی دارد. پنیر پارمزان، روغن زیتون، ژامبون، زیتون و ... از مهمترین مواد اولیه این پیش غذاست.
پنیر پارمزان که به آن پارمسان هم گفته میشود، نوعی پنیر ایتالیایی است که تهیه آن بسیار زمان بر است و چیزی حدود هشت ماه طول میکشد. گاهی این پنیر را به صورت نرسیده به عنوان پیش غذا مورد استفاده قرار میدهند، ولی اغلب رسیده آن را به شکل رنده شده در انواع غذا نظیر سوپ، سالاد، پاستا و ماکارونی به کار میبرند. سالاد پنیر قالبی یکی از سالادهایی بوده که جزء اصلی آن پنیر پارمزان است و علاوه بر پنیر، بیسکوییت نمکی، ماست خامه ای، سس مایونز، ژامبون، فلفل دلمهای و پیازچه نیز در آن به کار میرود.
مواد لازم
بیسکوییت ترد نمکی ۲۰۰ گرم
پنیر خامهای ۳۵۰ گرم
ژامبون نگینی خرد شده ۱۰۰ گرم
ماست خامهای ۲۰۰ گرم
سس مایونز ۳ قاشق غذاخوری
آب گرم ۱/۲ پیمانه
کره ۴ قاشق غذاخوری
پودر ژله بدون طعم ۲ قاشق غذاخوری
پنیر پارمزان ۲ قاشق غذاخوری
فلفل دلمهای بزرگ ۱ عدد
پیازچه خرد شده ۳ قاشق غذاخوری
سیر له شده ۱ حبه
دستور تهیه:
پودر ژلاتین را در ۱/۲ پیمانه آب گرم ریخته و هم بزنید تا در آب حل شود. سپس آن را در جای گرم قرار دهید تا حرارت خود را از دست ندهد و گرم بماند.
بیسکوییت را له کرده و الک کنید.
کره را روی حرارت ملایم ذوب کرده و اجازه دهید خنک شود و از داغی بیفتد. سپس کره ذوب شده سرد را به بیسکوییت اضافه کنید.
کره و بیسکوییت را خوب مخلوط کنید تا به شکل خمیر درآیند. سپس آن را در قالب مخصوص سرو سالاد بریزید و پشت قاشق آن را فشار دهید تا در قالب پهن شود.
ماست خامهای، سس مایونز، پنیر خامه ای، پنیر پارمزان، ژامبون خرد شده، پیازچه خرد شده، سیر رنده شده و فلفل دلمه خرد شده را در ظرفی بریزید و با هم مخلوط کنید، سپس ژلاتین را به آن اضافه کرده و هم بزنید.
مخلوط فوق را روی بیسکوییت موجود در قالب ریخته و به صورت یکنواخت پهن کنید. سپس قالب را در یخچال قرار دهید.
حدود ۳ الی ۴ ساعت صبر کنید تا ژلاتین بسته و سفت شده و آماده سرو شود.
سالاد را برش بزنید و با سبزیجات دلخواه تزیین کنید.
دو نکته مهم
ژلاتین هنگام اضافه کردن به سایر مواد سالاد، باید گرم باشد.
کره هنگام اضافه کردن به بیسکوییت باید ذوب شده و سرد باشد. اگر کره را به صورت داغ به بیسکوییت اضافه کنید پس از قرار دادن سالاد در یخچال لایه زیرین آن سفت میشود.
منبع: پارسینه
انتهای پیام/