به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، جواد احمدی، رئیس مرکز اصناف و بازرگانان وزارت صمت، با تاکید بر برگزاری جلسات مستمر با اتّحادیهها و نمایندگان اصناف در دو ماه گذشته از سوی دفتر پیشگیری و مقابله با تحریمها گفت: با تشدید تحریمهای ظالمانه علیه ایران، بسیاری از صنوف تولیدی ما دچار مشکلات متعدد شده اند، در نتیجه گزارشهای فراوانی در خصوص مشکلات این واحدهای صنفی به دست ما می رسید و ما موضوع را پیگیری کرده و در قالب گزارشی آن را به مقام عالی وزارت منعکس می کردیم .
وی ادامه داد: با توجه به فراگیر شدن موضوع در برخی رستهها و فعالیتها، وزیر صنعت، معدن و تجارت مسئولیت راه اندازی این دفتر را به مرکز اصناف و بازرگانان محول کرد .
احمدی با اشاره به این که برخی اتحادیهها،خصوصاً صنوف تولیدی در مسائلی مانند تأمین مواد اولیه، صادرات یا واردات و مسائل مرتبط با ارز دچار مشکل شده بودند،گفت: شرایط کار این دسته از صنوف طوری نیست که بتوانند همه موارد را راساً پیگیری کنند.
بیشتر بخوانید : شناسایی ظرفیت 30 میلیارد تُنی سنگ آهن در کشور/ تولید ریل در کارخانه ذوب آهن کلید خورد
وی به برنامه این دفتر که "دفتر پیش گیری و مقابله با تحریمها" نام دارد اشاره کرد و ادامه داد: از همان ابتدا مقرر شد هر هفته با سه اتحادیه با حضور نمایندگان اتاق اصناف تهران و ایران مشکلات را بررسی کنیم.
وی گفت: در قالب گزارشهای کارشناسی موضوعات مرتبط با خودمان را به زیربخشها ارائه میکنیم و موضوعات مرتبط با وزارتخانه و حتی بیرون از وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز به مراجع ذی ربط ارائه میشود تا امکان پیگیری و حل آن فراهم شود.
وی با اشاره به این که این دفتر با هدف مقابله با فشار تشدید تحریمها برای اولین بار راهاندازی شده است،گفت: مشکلات رخ داده برای اتحادیهها و صنوف متعدد است؛ اما این اقدام سبب شد فعالان حوزه صنفی بدانند در صورتی که با مشکلی مواجه شدند به چه مرجعی مراجعه کنند.
احمدی با اشاره به این که تأمین مواد اولیه برای تداوم فعالیت صنوف تولیدی از مهمترین اولویت هاست تأکید کرد: در دورههای سخت اقتصادی لازم است از ظرفیت بالای جامعه صنفی چه در حوزه تولید و چه در حوزه توزیع بهرهبرداری لازم صورت پذیرد.